Jouluhässäkkä

Eilen illalla sain taas sen kohtauksen
Roinaa lensi roskiin, ulos ja kirpparikassiin, joka on ollut jo jonkin aikaa ääriään myöten täynnä. Työhuone muutti järjestystä ja tänään se pitää muuttaa takaisin ennalleen, kun ei ollutkaan hyvä ja makuuhuoneen hattuhylly koki karsintaa. Paasasin taas miehelle, että ”miksi tähän täytyy jättää aina niin paljon näitä vaatteita?” ”Eikös se sitä varten hommattu?” Kysyi hän ja vastaukseksi mumisin jotain mielen muuttumisesta ja siitä, että pitää olla vähän tilaa hengittää. 
Mieli on jo joululomalla – kunhan ensin ollaan siivottu kunnolla!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Toi on muuten raskasta.. kun hirveellä tsempillä ja mahdollisesti viimeisillä voiman rippeillä vääntää jonkun huoneen uuteen kuosiin ja sitten on että ei. Ei hemmetti tää ei oo hyvä näin.

  Hyvä, että muistutit mua hattuhyllystä. Meillä viime kodin eteisen iki-ihana rakas hattuhylly ei ole löytänyt täällä "uudessa" vielä paikkaa.. ja nythän mun on pitänyt moneen otteeseen laitella se makuuhuoneeseen, kun järjestys kotona on muuttunut..mutta tupannut vaan aina unohtumaan tuo asentaminen..

  Voimia kiireen keskelle.

  • 1.1

   sanoo

   No niin on! Arvaa vaan olenko vieläkään saanut muutettua järjestystä takaisin – no en ole ja ärsyttää hirveästi!
   Nyt äkkiä ruuvailemaan hattuhyllyä seinälle! Tää on ihan mun lempparijuttuja meidän kodissa. 🙂 Tykkään tälläisistä pienistä ristiriitaisuuksista, kun ihan jonnekin muualle tarkoitettu esine on laitettu "sopimattomaan paikkaan". Kiitos tsempeistä – voiton puolella ollaan. 🙂

 2. 4

  sanoo

  😀 Tänään pistin systerin luona juuriharja viuhuten menemään, viikonloppuna kotona. Kuulun ihmisiin, jolloin jouluna pitää käydä joka nurkka lävitse. Vaikka kyllä se joulu tulee varmasti muutenkin.

  • 5.1

   sanoo

   😀 Minä olen sitte toista ääripäätä, kun saatan imuroida jo aamukuudelta. Onneksi ei asuta kerrostalossa.

 3. 6

  sanoo

  Hihii, tää kuulosti jotenki semmoselta et vois tapahtua mulleki! Samanlaista tautia mullaki ja kuten edellisellä kommentoijallakin, niin samoin mulla kohtaus ei kelloa kato.
  Muutama viikko sitten huomasin alottavani viikkosiivouksen ihan yhtäkkisesti kello kymmenen illalla. 😀

  • 6.1

   sanoo

   Ihan mahtavaa kun meitä on useampia! En ole yhtään siivouspäiväsiivoja. Fiiliksen mukaan mennään! 🙂

 4. 7

  sanoo

  Kyllä, mä kaipaan arkivapaita. Aikaa jolloin sai rauhassa saada noita "kohtauksia" keskellä päivää ja ihan vielä yksin. Taidanpa päräyttää imurin käyntiin disco-popin ohella. Katsotaan pakenevatko lapset.. ja mies. Hyvää joulua! RItu

  • 7.1

   sanoo

   Se on kyllä ihanaa.. Arkivapaa ja siivous rauhassa. Sitäkin osaa lasten myötä arvostaa ihan uusissa sfääreissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *