Instagram uudistuu

Joko sun korviin on kantautunut instagramin tulevat uudistukset? Täytyy sanoa, että itseä kyllä harmittaa ja sen takia oli pakko tulla avautumaan myös tänne blogin puolelle. 
Kun nykyään käyttää Instagramia, kuvavirrassa näkyy aikajärjestyksessä kaikkien seurattavien kuvat. Ennen myös Facebook toimi samalla logiikalla. Nyt instagramissa mennään samaan suuntaan kuin mitä facebook on jo tehnyt pidempään: oma sivu ei näytä kuvia aikajärjestyksessä, vaan niitä, jotka minua saattaa instagramin mukaan kiinnostaa. Tämän takia oma facebookin etusivu on jo täynnä puolituttujen ei niin kiinnostavia päivityksiä, jotka ovat kerännet paljon tykkäyksiä. Toivottavasti instagramissa ei käy samoin, että tykkäyksien määrä nostaisi kuvia omalle sivulle. 
Instagramin hienous on ollut minusta siinä, että kuvavirrassa näkyy juuri sitä mitä olen itse halunnut nähdä. Huolimatta tykkäyksien määrästä tai mistään muustakaan tilastoinnista. 
Minulla meni kyllä vähän tunteisiin tämä uudistus. 

Mitäs sinä tuumaat?

Jos vielä haluat tämänkin tiedon jälkeen instagramissa seikkailla, niin löydät minut sieltä nimellä nuapurissa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ou nou! Ei kuulosta kyllä yhtään nyt hyvältä tämä uudistus 🙁 Nykyisellään Instagramissa sisältö on tasa-arvoista riippumatta seuraajien määrästä ja pienelläkin on mahdollisuus päästä näkyväksi – ja löytää muita "pieniä" tuttavuuksia ja inspiraation lähteitä.

 2. 2

  sanoo

  Höh! Ei kuulosta yhtään kivalta. 🙁 Jos jatkossa ihmiset näkee eniten tykätyt kuvat, niin sehän tarkoittaa sitä, että kukaan ei enää nää mun kuvia. 🙁 😀 Mä seuraan sua joka tapauksessa.

  P.S. Tilaamani Sae-korvikset oli ihanat. Uudet lempparit. 🙂

 3. 6

  sanoo

  Mua raivostuttaa tuo uudistus niin paljon, toivottavasti ihmiset valittavat ja sitä ei tulisikaan. Nytkin ärsyttää, kun jää välillä tärkeitäkin päivityksiä näkemättä fb:ssä, voin vaan kuvitella miten se menee instagrammissa.. mrr

 4. 11

  sanoo

  En tykkää ollenkaan.. mua melkein ärsyttää nykyään käydä Facebookissakin, kun jää näkemättä just ne jutut mitkä oikeasti olis halunnu nähdä..

 5. 12

  sanoo

  Mäkin olen tästä kuullut enkä tykkää yhtään. Just kiva, kun on voinut seurata kaikenlaisia tilejä oman mieltymyksen mukaan ja onnistunut näkemään aika tasaisesti kuvia kaikilta seurattavilta, ei vaan niiltä suosituimmilta.

 6. 13

  sanoo

  No voe pöntti! Nyt jo ärsyttää ne parit mainokset, jotka instassa väliin puskee. FB se vasta rasittava onkin…ketä kiinnostaa, mistä toiset on tykkäilly tai mitä milläki kirppiksellä julkastaan.

 7. 14

  sanoo

  Epistä epistä epistä ### Harvoin mikään ärsyttää, mutta nämä ihme uudistukset joo! Miksi kaikkia aina uudistetaan…vanha voi monesti olla aivan hyvä! Eli en tykkää yhtään 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *