Imuri korvassa ja muita kuulumisia

Voitin K-raudan Instagram kisassa 5-rullaa tapettia. Tuli tarpeeseen. Ostoskoriin nappasin mustavalkoisen Brick -tapetin ja lauantaina tapetoin työ-/vierashuoneen seinät ja hyvähän siitä tuli! Ihan vielä ei ole valmista, mutta pakko oli kiikuttaa huoneeseen yksi viherkasvi tuomaan viihtyisyyttä.
Kesken tapetoinnin miesväki alkoi sairastamaan. Yksi kerrallaan. Lauantaista asti ollaan vietetty päivät tiiviisti sisätiloissa. Esikoinen lähti tänään terveyskeskuksessa karkuun, kun kuuli että korvaa pitää imuroida. Kummasti sai jalat alleen, vaikka jouduin kantamaan lähes nelikymmenasteisen pojan sisälle terveyskeskukseen. Korvatulehdus x2, ripulia, oksennusta, yskää ja räkää. Niistä on meidän viikko tehty.

Nämä on niitä päiviä, kun toivoisin lasten isovanhempien asuvan naapurissa.

Huom. naapurissa, ei Nuapurissa. Ei missään nimessä.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Eiiih. Kuulostaa rankalta. Erityisen rankkaa on tietty joutua kesken rempan toteamaan,että nyt joutuu keskeyttämään 😉
  No oikeesti siis jaxuhali sinne 😀 meillä on ollut ainoastaan kova flunssa ja jo se yksin on tarpeeksi hermoja kiristävää!!

  • 2.1

   sanoo

   😀 No en mä tietenkään keskeyttänyt tätä tapetointia. Kipeä mies sai hoitaa kipeät lapset, niin minä ehdin kiinnittää viimeiset vuodat paikoilleen. 😀 Joo, lapset parantui ja nyt meitsi. Ei paranis kotiäidin sairastella. Ihan kauheaa!

 2. 4

  sanoo

  Voimia sairasteluun! Täällä aika samat meinigit. Isovanhempia ei meilläkään ole naapurissa, ei edes samassa kaupungissa. Eikä viereisessäkään… Itse kauhulla odotan, koska tuo tauti on minulla itselläni, koska sitten menee jo hankalaksi jos minä olen ihan punkan pohjalla. Kotiäidit ei vaan voi sairastaa.

  • 4.1

   sanoo

   Voi kiitos, todella! Lapset tervehtyi, mutta nyt minuun osui tuo sinun kauhukuva. Kotiäidit ei TODELLAKAAN voi sairastaa. Ihan kauheaa!

 3. 6

  sanoo

  Tsemppiä sairasteluun!Täällä juuri toivutaan ja ollaan pikkuhiljaa palattu arkeen. Makea tapetin valitsit =) Onnea voitosta!

 4. 10

  sanoo

  Minäkin voitin samassa kisassa ja tosiaan tarpeeseen tulee, kun on 6 huonetta ilman tapetteja… Tosin en ole vielä valintaa tehnyt. Tuokin on kiva, minkä valitsit, mutta mä taidan ottaa jotain värikästä talon henkeen sopivaksi.

  • 10.1

   sanoo

   No minäkin ihailin niitä värikkäitä (kurki- ja kasviaiheisia), mutta hitsivie, kun ne ei sopinu tänne meille. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *