Ihanimmat astiani

Rakastan astioita ja olen sitä mieltä, että niitä ei ole koskaan liikaa. Ainakaan silloin, jos ne sattuu olemaan lajinsa kauneimpia. Onneksi myös mies jakaa kanssani astia-innostuksen (no okei, ei ehkä innostuksen, mutta kuitenkin..) ja olemme yhdessä hankkineet kotiin myös muutamia Arabian vanhoja tarjoiluvateja. 
Olen pikkuhiljaa keräillyt marimekon pieniä kahvikuppeja – tykkään hurjasti niiden koosta ja tietenkin ulkonäöstä. Voin aina kahvitteluseuran mukaan valita kokoonpanon sekoittelemalla eri kuppeja, mutta käy nämä kaikki kahvipöytään isommallekin porukalle. 
Kaikki ihanimmat astiani haluan pitää esillä. Marimekon Oiva sarjan lautaset ja kulhot ovat tosin kaapissa piilossa, sillä ne eivät mitenkään mahdu tälle pikkuruiselle pocketille. Seuraavassa kodissa täytyy ehdottomasti olla lisää avohyllytilaa. Vitriinikaapillekin olisi tilausta. 
Kahvihetki ei ole mikä tahansa heti, vaan lataan siihen pävittäin melko suuria odotuksia. Aamukahvi hörpitään melkoisella kiireellä, yleensä arkisesta muumikupista, mutta itapäiväkahvi onkin sitten jo ihan eri juttu. Iltapäivällä valitsen pikkukupin fiiliksen mukaan. Lapset nukkuu ja olo on aamu-ulkoilun jäljiltä raukea. 
Kuppi kuumaa kahvia – päivän paras hetki on tässä!

Sain ihanimmat astiani –haasteen Sateenkaaria ja Serpentiiniä blogin Lauralta. Kiitos Laura! Olen maailman huonoin vastaamaan haasteisiin, mutta sattuneesta syystä innostuin tästä astioiden esittelystä kovasti. Tähän väliin on pakko mainita, että olen tosi onnekas, kun olen saanut blogin myötä tutustua niin upeisiin tyyppeihin – Laura on yksi näistä ihanista. 
 Haluaisin kuumeisesti kuulla, että millaisia aarteita löytyy Talo Luckin kaappien kätköistä..
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Oih, sarjaton on kans ihana! Olen tooosi monta kertaa pyöritellyt käsissäni sitä mustavalkoista. Se syksyn kuosi on kans upea – tai oikeastaan ne kaikki. 🙂

 1. 5

  sanoo

  Nuo kupit on kyllä niin ihania! Minä olen ihan hulluna kaikenlaisiin astioihin, mutta silti niitä on tullut hankittua tosi vähän, ainakaan sellaisia _ihania_. Jotenkin tuntuu että sitten on aina jotain tähdellisempääkin hankittavana. Tälläiset pienet luksukset on sellainen asia, jota odotan ehkä eniten siltä ajalta, kun löydän vihdoin töitä ja alan saamaan ihan oikeaa palkkaa 😀

  • 5.1

   sanoo

   Totta – tämä ovat juuri sitä arjen extraa! Toivottavasti pääset pian töihin ja kuppiostoksille. ;D

  • 6.1

   sanoo

   Kiitti! No niinpä! Jonakin päivänä on ehdottomasti keltaisen raitakupin aika ja herkällä mielellä valinta on tietenkin sääpäiväkirja. 🙂

 2. 7

  sanoo

  Monta niin kivaa kuppia löytyy sun hyllystä. Nyt vihdoin meidänkin kaapista löytyy oivaa, arvaat kuosin. Ehkä huomenna nautimme ekat kahvit niistä ihanuuksista. 😉

 3. 8

  sanoo

  Täällä myös intohimoinen astioiden kerääjä! : D Kerään juurikin noita samoja mitä sinäkin ja nuo pikkukupit ovat juuri postissa odottamassa noutoa. Fiilistelen usein aamuisin (ihanassa hiljaisuudessa) aamukahvini jostain ihanasta kupista..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *