Hullu värinainen

 

 

 

Minullahan oli vahva ajatus tästä uudesta kodista, että sävymaailma tulisi olemaan edelliskotiin verrattuna vähän hillitympi ja maanläheisempi. Uskallan myöntää, että haaveilin jopa sellaisesta katalogimaisemmasta ilmeestä ja trendikkäämmästä otteesta.

Hullu värinainen oli hetken aikaa sivuraitella, kunnes havahduin ostaneeni turkoosin sohvan ja viininpunaiset sisustustyynyt.

Töissä sisustan pääsääntöisesti yksityiskoteja ja sävymaailma on usein melkoisen hillitty ja skandinaavinen – harmaata, valkoista, vaaleaa puuta ja nykyisin hullutellaan ruskean sävyillä. Ihania koteja ja rakastan sitä tyyliä, mutta huomaan kaipaavani kotiini jotain ihan muuta. Oma koti on minulle leikkikenttä ja juuri sen vuoksi oman kodin sisustaminen ei tunnukaan työltä, vaan kepeältä harrastukselta, jossa riskinotto on sallittu.

Ei sitten tullutkaan maanläheistä ja trendikästä kotia, vaan kyltymättömän värinaisen leikkikenttä.

Olkaa siis rohkeita ja sisustelkaa intuition voimalla – olipa tyyli tai värimaailma millainen tahansa.

 

Kommentit
  • 1.1

   maru sanoo

   Kiitti Viivi! Uskon, että sielläkin eletään aika pitkälti väreistä. 🙂 <3

 1. 2

  Ulla sanoo

  Kivan väristä! 👌🏼 Omassa kodissa on mukava hullutella sisustuksella! Kun tekee sitä itselle ja omalle perheelle, ei tarvitse välittää muiden mielipiteistä! 😄 Toivottavasti tuo asenne saa säilyä, ettei koti tunnu työmaalta!

  • 2.1

   maru sanoo

   No se on just näin! Kauheaa, jos kotia sisustaisi kuin töissä. Kodin sisustamisesta uupuu suunnitelmallisuus, vaikkakin toki pitkäntähtäimen haaveita löytyy.

 2. 3

  sanoo

  Ihanat värit! Minulla oli samat meiningit kun muutettiin tänne taloon. Hetkeksi karsinkin värejä reippaastikin. Nyt niitä on kuitenkin jo alkanut tulla ikävä, ja värit on alkaneet palailla. Ehkä sitä kaipaa itselleen sitä vaihtelun tunnetta, ja siksi uudesta kodista tekee mieli tehdä vähän edellisestä erilainen?

  • 3.1

   maru sanoo

   Uusi koti on uusi alku myös sisustamisen suhteen. Teillä on kyllä ihanasti lisääntynyt värit ja koti näyttää ihan teiltä – niin kuin pitääkin. Onneksi sisustusta on helppo muuttaa ja teilläkin helpot raamit vaihtaa ilmettä. 🙂

 3. 4

  Ee sanoo

  Aivan ihania värejä! Persoonallista, siitä mä tykkään. <3 En niinkän siitä, että kaikki on niin samanlaisia katalogimasia koteja.

  • 4.1

   maru sanoo

   Kiitos! Värit on kyllä minulle elinehto, vaikka tykkäänkin myös värittömimmistä kodeista. Onneksi on aina ihan ok muuttaa mieltään. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Thank god ettet sisustanut ”katalogikotia”! Sun tyyli on aivan ihana ja sulla on ihan mieletön värisilmä <3 Itse oon haaveillut vaaleanpunaisesta sohvasta, mutta mies haraa vastaan… Ne ei kyllä ikinä tajuu!

  • 5.1

   maru sanoo

   Oih, kiitos Johanna! <3 Vaaleanpunainen sohva olisi myös ollut ihana. Tätä Ikean Söderhamnia mietin alkuun vaaleanpunaisena, mutta en tykännyt kankaasta. Meillä onneksi kotona asustelee toinen värihullu. 😉

    • 5.1.1.1

     maru sanoo

     Kyllä se on. Vaikutti vähän sellaiselta ”lössykältä” ja siihen kyllä tarttuu lika super-helposti. Oli ihan kauhean näköinen myymälässä.

 5. 6

  sanoo

  Ihanalta näyttää!! T. Toinen hullu värinainen 😀

  Sitä paitsi aika maanläheisiä sävyjä – ainakin minun silmään – olet valinnut.

  • 6.1

   maru sanoo

   Kiitos Jutta! Sä oletkin ihana värinainen. <3 Se on kyllä totta – aika maanläheisillä kyllä mentiin, mutta alkuun ajattelin, että olisin mennyt vielä enemmän maan sävyillä. Ruskeaa, beigeä ja harmaata.

  • 7.2

   Hanna sanoo

   No huh! Odotin jotain väri-ilotulitusta! Täähän on tosi hillitty….suorastaan pliisu. toista se on hippikodissa! 🙂

   • 7.2.1

    maru sanoo

    Värejä ne ovat murretutkin ja ihanat pastellit. 😉 Toki kirkkat värit pompsahtavat esiin enemmän ja nekin tietty ihania. Sävy kuin sävy ja väri kuin väri – sitä pitää minun makuun olla.

 6. 8

  Tiina sanoo

  Voi pyhä jysäys, nyt kolahti ja kovaa! Milloin saa muuttaa?
  Voisin sanoa, että olen aika kova selailemaan sisustusblogeja ja -lehtiä. Välillä tuntuu, että kalliit lehdet menevät hukkaan, kun niitä ylimalkaisesti selailen eikä myöhemmin muista luinko Avotakkaa vai Glorian kotia, kaikki jotenkin niin tasapaksua ja samanlaista.
  Näitä sun kuvia olen palannut katsomaan uudestaan ja uudestaan. Ja pakko oli jättää kommenttikin,vaikka olen siihen yleensä liian laiska. Nyt, jos joku kyselisi sisustusapuja, tietäisin mitä vinkata.
  Tiina

  • 8.1

   maru sanoo

   Vau, kiitos! Nyt oli kyllä kerrassaan mykistäviä sanoja – tuntuu ihanalta kuulla ja tälläisten kommenttien vuoksi inspiraatiota on erityisen ihanaa jakaa! <3

 7. 9

  Tiina sanoo

  Wow, en ikinä osaisi yhdistää ko värejä mutta upealta näyttää. Oot osannut käyttää värejä niin kuin itsekin haluaisin, ei liian pliisu mut ei myöskään sekava. Ihana!

  • 9.1

   maru sanoo

   Kiitos tuhannesti! Rohkeasti vaan kokeilemaan, niin kyllä ne omat värit ja yhdistelmät sieltä löytyy. 🙂

 8. 10

  sanoo

  Mä edelleen elän siinä kuvitelmassa, että en tykkää tai sisusta väreillä. Sitten ajoittain havahdun että hitto, onpas meillä villi meno!

  Se villi meininki ei tosin taida syntyä väreistä vaan materiaalien kirjosta ja erilaisista pikkuesineistä. Teidän kodista tykkään siksi, että vaikka teillä on värejä, kokonaisuus on silti selkeä ja omaan verrattuna rauhallinen 🙂

  • 10.1

   maru sanoo

   Onhan teilläkin tosi paljon värejä – ja ihania sellaisia! En tiedä miksi värirevittely mielletään aina kirkkaiksi väreiksi ja ”retroiluksi”. Hulluja värinaisia me ollaan – molemmat! 😀

   Kiitos Essi! Omasta mielestä oma koti tuntuu ihan samalta kuin teillä – ehkä kuvista välittyy se rauhaisampi tunnelma. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *