Ennen pelotti, mutta nyt on pilotti

Enpä olisi ikinä uskonut, että omasta vaatekaapista löytyy pilottitakki. Vielä viime syksynä moitin miehen ostosta ja manasin, että ei ikinä mulle. Niin vahvasti tulee fiilis teinivuosista ja naapuripitäjän pojista. Skineistä puhumattakaan. Hyi että!
No nyt kuitenkin on. Vero Modan tosi kaunis ja kukkainen. Ei yhtään pelottava! Kaapista kaivoin muutaman vuoden takaisen farkkupusakan kaveriksi ja korviin omat vaaleanpunaiset vasten -korvikset. Samaan syssyyn ostin myös esikoiselle oman pusakan kevättakiksi. Jopa vaatteistaan kranttu kolmevuotias hyväksyi sinapinkeltaisen pilotin. 

Ja ei minua ole koskaan pelottanut, ennen pilottitakkiakaan. Otsikon lausahdus vei minut suoraan vuosituhannen alkuun ja teinivuosiin. Oi niitä grillinhajuisia ja amiskundien täyttämiä aikoja! Oh my.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Eikös olekin! Mietinkin, että onkohan tää vaan oman kylän juttu, mutta eipä tainnut olla. 😀

 1. 5

  sanoo

  Mä en olisi kanssa ikinä uskonut, että pilottityyli voisi ikinäikinä näyttää min silmiin hyvältä.
  Niin se vaan silmä tottuu ja mieli muuttuu.
  Onneksi mielipiteitään ja (tyyliään) voi aina muuttaa.

  Mulla on tänä vuonna älä osta yhtään uutta vaatetta itsellesi-vuosi, joten ei tarvi haikailla minkään perään.

  P.S. Ei liity sun tyyliin mitenkään, mutta aiheeseen hiukan,joten pakko mainita.. arvaa kuin toivon, että jos leveälahkeiset housut..niinku ei sellaset 70-luku vaan ööö 2000-luku (aika ennen pillejä) tulee kohta muotiin, niin että mun silmä ei totu niihin enää, tai vähimmäisvaatimus on ettei niitä tule löytymään mun vaatekaapista.

  • 5.1

   sanoo

   Ja hei, mä todella pitkään mietin, että lähdenkö samaan haasteeseen mukaan! Vielä minusta ei kuitenkaan ollut siihen, vaikka olen vähentäny vaatteiden uutena ostamista TODELLA paljon.

 2. 8

  sanoo

  Mä en ole vielä päättänyt tykkäänkö tai sopisikokaan minulle pilotti tai bombertakki… Mutta tuo versio on kyllä todella kaunis 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Mä jätin sen bomber homman suosiolla välistä. Ja farkkutakin kans. Jostain syystä ei sopinut mulle yhtään!

 3. 10

  sanoo

  Tuo pilotti on niin ihana <3 Itsekin sitä Vero Modassa katselin jokin aika sitten sillä silmällä. Ja kivasti sopii tuon farkkupaidan kanssa!

 4. 11

  sanoo

  Ihana takki! Tosi epä-pelottava tosiaan. 🙂 Ja naulakko makkariin: kiitos ideasta! 🙂

  mansikkatalossa.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *