DIY keittiö

ennen

Olen esitellyt tämän meidän keittiön pikkubudjetin ”rempan” varmaan tuhat kertaa, mutta aion tehdä sen vielä kerran. Ihan vain siitä syystä, että tekee mieli. Oikeastaan sen takia, että en keksinyt näille keittiökuville mitään muutakaan postausaihetta. Teitä uusia lukijoita kuitenkin on jo jonkin verran, joten miksipäs ei – kerta kiellon päälle!
Ovet päällystin kontaktimuovi dc-fixillä. Hirveä homma, mutta on ajanut asiansa kohta kaksi vuotta. Nyt ne ovat tosin saaneet joiltakin osin osumaa ja kaapinovien uusiminen on ollut tässä huushollissa viime päivinä puheenaihena useasti. Dc-fix postaus näyttäisi olevan edelleen luetuimpien postausten kärjessä. Viikosta toiseen. 
Välitilan kaakelit peitin saneerauslaastilla ja maalasin turkoosiksi. Kyllä tuo taitaa olla ihan rehellinen turkoosi eikä mintunvihreä, niin kuin olin aluksi ajatellut. Vieläkään ei olla kyllästytty, vaikka toisinaan vaihtelunhimoissani pohdin sen maalaamista. Ehkäpä sitten ovien vaihdon yhteydessä.
Lattian ruudukko on maalattu V33 lattiakaakelimaalilla. On kestänyt ihan kivasti, mitä nyt kattilan kolhaisusta pinta sai pienen vekin. Tästäkin huolimatta, voin edelleen suositella.
Jotekin sitä unohtaa, että mitä kaikkea tässä kodissa on tullutkaan tehtyä. Ennen -kuvat aina palauttaa mieleen, että kylläpäs sitä on väkerrelty ja puuhailtu. Pikku hiljaa ja minibudjetilla.

Ihanaa viikonloppua!
Maru

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tää on kyllä aivan mieletön tää teidän keittiön muodonmuutos! Aina sitä jaksaa ihastella uudestaan ja uudestaan ja lukea näitä aiheeseen liittyviä postauksia. Kiitos kun olet jakanut tän kaiken meidän lukijoiden kanssa!

  • 1.1

   sanoo

   Ihana kuulla, että vieläkin tätä jaksaa tuijotella. Toivottavasti joku saa tästä vinkkiä, että aina ei tarvitse kuluttaa koko omaisuutta, kun haluaa aikaan muutosta. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Ei se tosiaan aina ole rahasta kiinni se muodonmuutos! Hienosti tehty ja ideoitu työ. 🙂 Itsekin olen laastilla välitilan tuunannut ja nyt kovasti pohdin seuraavaa askelta…dc-fix ei meillä toimisi kun keittiönovissa se kamala syvennyskuviointi, eikä oikein maalikaan…

  Kiva nähdä myös tuota kaakelimaalia käytössä, mietin että mitenköhän toimisi kylppärissä?

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitos! Ilmeisesti dc:fixiä voi hiustenkuivaajalla taivutella haluamaansa muotoon, eli myös nuo "peiliovet" onnistuu päällystää.. Itse en tosin ole kokeillut ja kuulostaa ajatuksen tasolla ärsyttävältä hommalta. Myös tuolla V33 on maali, jolla voi maalata melamiinia, puuta yms. ilman pohjustusaineita tai sen kummempaa hiontaa.

   Kaakelimaalia on ilmeisesti käytetty myös kylppärissä ja osan mielestä on toiminut hyvin. Maalin alta vain pitäisi saada aivan kaikki lika, rasva ja saippua pois. Maahantuojan mukaan kestää, jos työ on tehty kunnolla. Kokeiluun vaan! 🙂

 3. 7

  sanoo

  Olen tosiaan nähnytkin postauksen aikoja sitten, ennen kuin tulin lukijaksi.
  Innoitti kovasti, mutta mitään päällystettävää ei vielä meillä ole 🙂 Kaunis lopputulos.

 4. 9

  sanoo

  Jes, löysin sun blogis! Oon instagramin puolelta nämä keittiökuvat nähnyt, mutta aivan musta aukko muistissa, että kenen olivat. Pitääkin lisätä lukulistalle ettei uudestaan mene hukkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *