Blogin uusi ilme

Blogi on muuttanut viime kuukausina ulkoasuaan useasti. Viimeisimpänä menin aika mustavalkoisella linjalla, mutta tuntui, että se ei ole yhtään minua vaikka kovin tyylikkäältä näyttikin. Kaipasin väriä. Vähän jotakin hempeämpää.
Yläbanneriin on ilmestynyt myös StyleRoomin mainos. Meitä uusia blogeja ei ole vielä päivitelty StyleRoomin omille listoille, mutta sekin tapahtuu aikanaan. 
Halusin selkeyttä etusivua tekemällä blogin yläkulmaan erilliset sivut, jotka ovat blogin sivupalkkia informatiivisemmat, mutta eivät tuki koko sivuston reunoja. Löydät sieltä heti tietoja minusta, blogista ja vähän jostain muustakin. Sisällöt hakevat vielä hieman lopullista muotoaan, mutta tästä on hyvä aloittaa..
Ohjeet välilehtien tekoon löysin täältä. Linkin takaa löytyy varsin mainio blogi, josta löytää parhaat vinkit blogin ilmeen muokkaamiseen. Niin, ja ennen kaikkea selkeät ohjeet, jotka on mahdollista toteuttaa, vaikka ei mitään tietokoneista ymmärtäisikään. Tai oikei, ehkä vähän täytyy ymmärtää.

 Mittee tykkeet nuapurin uuesta ilimeestä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Huomenta! Sinulle sopii kyllä värit ja osaat käyttää niitä. Ainut, että nyt tuo minttu ja puuteri ovat niin haaleita jotten minä saa oikein selvää pitkistä teksteistä siristämättä silmiä. Eli menee ns. puuroksi.

 2. 2

  sanoo

  Nuapurin uus ilime on ihana ❤ Ulkoasun kanssa on tullut itsekin säädettyä mooooonet kerrat, usein vaihtuu, kun alkaa tuntumaan "tylsältä". Tää onkin jännä juttu sitten noiden värien ja kuvien kirkkauden suhteen. Itse käytän kahta konetta (vanha meni rikki, mutta käytän silti hätäkoneena) ja uuden koneen näyttö näyttää blogin aivan eri valossa kuin vanha! Eli vanhalla kun säädän kuvat ja uudesta kun katson niin eipä olekaan värisäädöt sitä mitä ajattelin. Joten voi vain arvailla miten te muut näette kuvani 😀

 3. 3

  sanoo

  Olen samaa mieltä, ylhäällä olevien välilehtien sävy on niin vaalea, etten ensin huomannut niitä. 🙂 Muuten kyllä tosi kiva ulkoasu 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Hyvä kun kommentoitte! Korjasin värit paremmiksi, jotta kaikille näkyy. Oma kone näyttää ilmeisesti värit eri tavalla.

  • 6.1

   sanoo

   Piti vähän niitä muokkailla ja taisi olla muuteltu jo tähän sun kommenttiin mennessä. Kiva, että näkyy! Ja kiitos. 🙂

  • 11.1

   sanoo

   Voi kiitos! Välillä sitä kaipaa radikaalimpaa muutosta niin blogin ulkoasun kuin kodin suhteen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *