Askarteluhuone ja nettikauppavinkki

Kaunistelematon totuus meikeläisen pimeästä askarteluhuoneesta. Mitä sitä turhaan työpöytää kuvia varten siivoamaan, kun siellä näyttää oikeasti aina tältä. Huone on muutettu työ-/askarteluhuoneeksi lastenhuoneesta ja mitään emme ole vielä työpöydän roudaamista lukuunottamatta huoneelle tehneet. Pitäisi kyllä tehdä. Toisaalta tykkään kyllä hurjasti huoneen leikkisästä ilmeestä, joten seinäpinnat saavat ainakin toistaiseksi olla näin. 
Ostin naapurilta ja hyvältä ystävältä Ikean vuodesohvan yövieraita varten. Todettu varsin toimivaksi ja on juuri sopivan kokoinen pieneen huoneeseen. Sohvan koristetyynyt olen tilannut envelop.eu –nettikaupasta. Ihan älyttömän suuri valikoima pienten eurooppalaisten suunnittelijoiden tuotteita. Kannattaa tutustua!
Kuten kuvista näkyy huone kaipaa kipeästi lisää säilytystilaa mapeille, napeille, maaleille, papereille, pensseleille ja kaikelle sellaiselle pikkutilpehöörille, mitä nyt aikuisen naisen askarteluhuoneessa sattuu olemaan.
Ohjeet seinän aallokkokuvion tekoon löydät tästä linkistä.Olisko sulla hyviä vinkkejä pikkutilpehöörin, mappien ja papereiden säilytykseen?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tää huone on kyllä just niin nuopurin näköinen että 🙂

  Tuo työtuoli on hauska..tuolista tulee mieleen yksi muumijakso, jossa muumipapan rakas tuötuoli meni rikki.

  En hahmota tän huoneen kokoa oikein.. mutta tyylillisesti tänne kävis sellanen ikea ps peltikaappi.. tuon penkin tilalle keltaisten hyllyjen alle. Olisi aika edullinen ja toisaalta kompaktin kokoinen, mutta vetää sisäänsä mapin jos toisenkin.

  • 1.1

   sanoo

   😀 Tämä on kyllä ihana huone. Siks ominkin sen itselleni.
   Työtuoli on tosiaan ihana ja kieltämättä muumipapan tuolin tyylinen. Se on itseasiassa vanha baarin tuoli. PS saattaa olla vähän liian suuri – sitä kyllä olen miettinyt ja sinne saisi hirmuisesti tätä paperitavaraa.. Hmm.

 2. 2

  sanoo

  Missään nimessä älä koske seinään! Se on ihana. Sopii aikuiselle tai lapselle. Itse olen mappivihaaja ja piilotan ne mielelläni poissa silmistä. Toinen vaihtiehto on tehdä niistä houkuttelevan näköiset avohyllyyn. ps. uskaltaisiko oikeasti julkisesta esitellä työhuoneen 😀 😀 Minulla on siellä 10 vuoden KAIKKI kamat… huuuh! hiki tulee pelkästä ajatuksesta!

  • 2.1

   sanoo

   Työhuone esiin vaan! Minäkin kehtasin esitellä tämän keskeneräisen. Ja joo, seinä jääköt noin – minäkin tykkään! 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Askarteluhuone kuulostaa ehkä houkuttelevammalta kuin ehkä oikeasti onkaan. Lähinnä siellä lojuu levällään kaikki – askartelut teen yleensä keittiönpöydällä. Mutta ihana se on silti! 🙂

 3. 4

  sanoo

  Oi sentään, askarteluhuone! Olisipa tosiaan sellainen, ja vielä aikaa askarrella/nikkaroida/ommella/ajatella/olla 😀

  • 4.1

   sanoo

   No aikaa ei ole, mutta onpahan ainakin huone, jos askartelurako jostain lötyy. 😀 Askarteluhuone kuulostaa sitäpaitsi niiiin paljon kivemmalta kuin työhuone. 😀

 4. 7

  sanoo

  Heh, pikkasen samoilla linjoilla postauksissa tänään 🙂 Sama sohvakin siellä vilahtaa, tosin ei noin siistinä ja tyylikkäänä, vaan se toimii lähinnä tavaroiden pinoamispaikkana… 😉 Eikä mulla oo noin hienoa seinäkään!

  Tykkän tykkään!

  • 7.1

   sanoo

   Totta! Ihanan ispiroiva työhuone sinullakin. 🙂 Sohva on lapsilta käyttökiellossa – siksi ehkä niin siisti. Vielä. 🙂

 5. 8

  sanoo

  Jokohan mäki rohkaistuisin tekemään työhuonepostauksen, vaikkei siellä täydellistä olekaan. 😉 Kiva säpinä sulla työhuoneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *