Ristiäisistä

Nestorin ristiäisiin pyysin ystävän ja kälyn kuvaajiksi ja sain heiltä äsken viimeiset kuvat. Tässä siis vielä kuvapläjäys sunnuntain ristiäisistä. Päivä oli kuvausten suhteen todella haasteellinen, keskellä päivääkin oli kovin hämärää ja kirkkaat kattovalot taas olisivat pilanneet juhlan tunnelman, joten kuvaus oli hankalaa. Hyviä kuvia sain silti!

Meillä oli kattauksen teemana musta-valkoinen ripauksella minttua. Ostin Helsingin Papershopista kennopalloja kattoon roikkumaan, sekä pari pöydälle. Vähän suunnittelin ottavani ne jatkokäyttöön esim Mikin huoneeseen. Mukit ja servetit Clas Ohlsonista ja pillit Granitista.
Suolaisena tein mm. elämäni ekan kerran voileipäkakut. Makeana kakkuna tein Kinuskikissan sektorikakun, johon valitsin tietty mustavalkoiset karkit koristeiksi. Ohje taisi olla uusimmassa Unelmien talo ja koti-lehdessä. Halusin kakkuun Nestorin nimen, joten tein sen viirinauhalla.

 Mun pikkuveli ja pikkusisko olivat pojan kummeina. Heilläkin oli tosi hauskasti vaatteet valittu yhteensopiviksi, ja tietty hyvin näin joulukuuhun sopiviksi.
Nestorin kastemekko on ollut myös Mikillä, sekä kahdella serkkupojalla. Helmaan olemme kirjailleet poikien nimet. Siinä onkin mulle tekemistä kun kirjailen siihen Nestorin, onneksi tosin vain ensimmäisen etunimen!

Nyt onkin ollut ihan hassu tunne kun nimi on paljastettu, ja sitä voi ihan julkisesti käyttää. Kaikki kyllä totesivat että onhan tuo poika ihan Nestorin näköinenkin.
Meidän pieni punapää-Nestori.

Suuri kiitos vielä K ja M kauniista kuvista!

-Henna-

Kommentit (8)
  1. Ihana tunnelma välittyy kuvista! Onnea Nestorille! 🙂

  2. Onnea! Suloinen vauva. Herää vauvahaikeus. Ja hieno nimi.

    Ja materialistina katson, että säkin yhdistät Ikean Bråkigia ja Arabian Kokoa. Niin mäkin.

    1. hennaasemalta
      12.12.2014, 11:15

      Heh, jep. Piti kaivaa mustavalkoiset ja mintut astiat esiin. 🙂 Koko on meillä kyllä yleensä se vieras-astiasto kun on kuppeja vähän enemmänkin. 🙂
      Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *