Kesäkukkia

Nyt on kevään/kesän ensimmäiset kukat ruukuissa.
Tänään oli kyllä niin kaunis ja oikeasti lämmin päivä, että niitä olikin ihana laittaa! Tuntuu vaan että kauheasti pitäisi ostaa lisää, puksipuukin meni kuivumaan talven aikana ja haluaisin uuden… Jospa tänä syksynä olisin myös järkevämpi ja säästäisin nuo pelargonit läpi talven, viime syksynä en enää jaksanut ja nyt harmittaa…

Tein eilen pitkästä aikaa kivan kirppislöydönkin, tämä on joku vanha armeijan pesuvati, tai niin lapussa ainakin väitettiin.
 Huomaan myös jälleen että hedelmiä tulee syötyä paljon enemmän kun ovat noin esillä, yleensä kun säilytän niitä jääkaapissa.
Huutonetissäkin olen ahkeraan huudellut. Lastenvaunut alkavat vedeillä viimeisiään, joten huusin uudet vaunut, myös itselleni ja Mikille on pyörät huudoissa tulossa, toivottavasti voitan niin päästään pyöräilemään.:) Se mulle tuleva pyörä on vanha ja vähän ruosteinen, mutta toimii, jopa vaihteet! Kyllä vanhat pyörät kestääkin, toisin kuin monet  uudet.

Huomenna kiireinen päivä tiedossa, oikeastaan koko loppuviikko, mutta se ei haittaa kun on kivaa tekemistä ja hyvää säätä luvattu!

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana tuo vati! Olen yrittänyt etsiskellä itselleni vastaavanlaista.

  Mukavalta kuulostavat puuhailunne. Eilen oli kyllä todella ihana päivä, toivotaan että tänään on samanlainen.

 2. 2

  sanoo

  Uskomatonta, löysin viime kesänä samanlaisen puulaatikon Hullunkaupan liiteristä kuin teillä on. Säilytän siinä lehtiä.

 3. 4

  sanoo

  Liisa T: Joo mäkin olen yrittänyt löytää tuollaista, ja nyt sen sain.:)

  Tiina: Tuo puulaatikko on tilattu jostain nettikaupasta, olisko ollut sateenkaaren taa.:)

  Sanna: Kiitos paljon!:)

 4. 5

  sanoo

  Toi vati on todellakin ihana. Viime kesänä dyykkasin itselleni kolme tuollaista ja yhden punaisen samanlaisen metalliroskiksesta. Siis aivan käsittämätöntä kuka on voinut sellaiset heittää sinne ja vielä hyväkuntoisina. Onneksi satuin kurkkaamaan. 🙂

  Kauniita kukkasia. Mikä on tuo alemmassa oikeanpuoleisessa kuvassa oleva pinkki kukkanen?

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Puksipuuta ei kannata hankkia. Sitä ei saa selviytymään talven yli. Tosin jossain viileällä terassilla, ei pakkasessa, isossa ruukussa voi yrittää. Nuo ulkomaiset puutarhaliikkeet (Plantagen jne.) myy kovasti noita puksipuita ym. eteläisemmän Euroopan kasveja, mutta ei ne täällä Pohjolassa selviydy.

 6. 8

  sanoo

  Juu ei ne ulkona selviydykään. Pidin sitä ruukussa ullakolla, mutta unohdin sen sinne, enkä kastellut koko talvena niin se kuivui…:( En tiedä olisko muutoin selvinnyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *