Pihan täydeltä vaaleanpunaista

Häähortensiat_Kasvihormoni.fi-11Viikonlopun hääjuhlaan osui aivan täydellinen sää! Siis voisiko uskoa tänä armon vuonna 2015, jolloin teepaitakelejä on ollut viimeisten viikkojen lisäksi kolmesti? Aurinkoa ja lämpöä riitti koko ajalle, jopa yö oli niin lämmin, että väki malttoi istua pihalla aamuneljään. Hämärä ilta ja pimeä elokuun yö pääsivät kerrankin oikeuksiinsa.

Keli tuli kuin tilauksesta, sillä sateen sattuessa juhlakansan olisi pitänyt ahtautua sisätiloihin, nyt oleskelu saatiin sijoitettua anopin mahtavaan pihaan. Voin suositella puutarhajuhlia kaikille, joiden pihanurmikko antaa periksi ja joiden naapurit ovat joko mukana juhlissa tai jotka ovat valmiita nokittamaan vielä paremmilla juhlilla.

Häät_Kasvihormoni.fi-1 Häät_Kasvihormoni.fi-2

Häähortensiat_Kasvihormoni.fi-5 Häähortensiat_Kasvihormoni.fi-4Juhlien ykkösrouva toivoi teemaväreiksi vaaleanpunaista ja harmaata, mikä sopi meille koristeluvastaaville ja anopin valmiiksi vaaleanpunaiselle talolle. Pöytäkimppujen lisäksi (niistä enemmän edellisessä postauksessa) ihan huikean kokoisia ja meidän iloksemme myös poistohintaisia jalohortensioita pistettiin kaikkialle, missä muuten olisi ollut arkisen tavallista. Lisäksi pikkuisen itämaisen taikasauvan heiluttelua ja upea juhlahuone valmistui täydelliseksi pitopaikaksi.

Ehkä kauneimmat häät, joissa olen ollut – heti omieni jälkeen 🙂

Häähortensiat_Kasvihormoni.fi-13The wedding from last weekend had a perfect weather and so beautiful surroundings that I am still mesmerized. 

Häähortensiat_Kasvihormoni.fi-12

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *