Melkein jokikin jäätyy

Muuramejoki_Kasvihormoni.fi-6Viime aikojen pakkaset ehtivät vaikka mitä – esimerkiksi saada jään 25 sentin paksuuteen viikossa. Oli pakko käydä tarkastamassa, onko liikkuva vesikin jäässä. Ei ole. Pahimmat pakkaset näyttävät olevan nyt takana, vaikka ei tässä mitään vilukissan pelastuskelejä vielä luvata. Voin vaan kuvitella, mitä on käynyt niille jakotaimille, jotka unohtuivat jakopurkkeihinsa parvekkeelle – daalian juurakoiden viereen. Voi voi.

Muuramejoki_Kasvihormoni.fi-4 Muuramejoki_Kasvihormoni.fi-3 Muuramejoki_Kasvihormoni.fi-2 Muuramejoki_Kasvihormoni.fi-1

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Viime päivien pakkaset ja auringonpaiste ovat tehneet luonnosta kauniin taideteoksen. Virtaavaa vettä katsellessa jotenkin mykistyy sen voimasta. Ei taivu pakkasessakaan.

  • 2.1

   sanoo

   No näin on, Between! Liikkeessä höyrystynyt vesi huurtuu viereisiin puihin ja kuuraa ne siinä, missä lumi muutoin puuttuu. Uskomattoman upeaa.

 2. 3

  sanoo

  Upeita, joskin hyytävän kylmännäköisiä, kuvia! Aika pinkeää pakkasta on pidellyt, tänään tuntui jo suorastaan kesäisen lämpimältä. Vähän hirvittää, miten kasvit selviävät.

  • 3.1

   sanoo

   Hyytäväähän tuo oli kuvatessa, joten ihan oikealta näyttää. Minä uskon tällä tähän asti tulleella kahden sentin lumipeitteellä menettäväni ainakin syksyllä istutetut marskinliljat ja varmaan magnoliakin on jo vainaa. Voi voi.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *