Kukkapuut kuin marengit

Kirsikkapuu_Kasvihormoni.fi-8Olen pitänyt omaa kesänaloitusjuhlaa meidän nurkilla. Kirsikkapuiden alla on tunnelma, jossa pumpulipilvet tuntuvat olevan katselijan kuontalon jatkeena. Oma hanami takapihalla, kaverina tulppaaneja ja muita kukkapenkin kaunistuksia.

Kirsikkapuu_Kasvihormoni.fi-9Kirsikkapuu on yksi pihan alkuperäisistä kasveista. Se on hyvä, sillä nyt se kukkii runsaana jo toista kevättä. Kukkia on valtavasti  ja ne avautuivat sopivasti vasta juuri viime viikonloppuna puhaltaneen myrskyisän tuulen alla, joten ne pysyivät kiinni puussa. Aiemmin kukkineet puut ovatkin viikonlopun puhureiden jäljiltä ihan terälehdettömiä.
Kirsikkapuu_Kasvihormoni.fi-4

Toivottavasti puissa pörräävät harvat pölyttäjät ehtivät tekemään temppunsa ja tämän puun kirsikoista tulee hyvä sato. Puun lajista ei ole tietoa, mutta kypsät marjat ovat maukkaita ja mehukkaita, joita odotan mielelläni. Puu on vielä toistaiseksi niin pieni, että ne yltää keräämäänkin – mikäli linnut eivät ehdi ensin. Toivottavasti kyseessä on kuitenkin suureksi kasvava puu, sillä tätä kauneutta katselee erittäin mielellään talon yläikkunoistakin.Kirsikkapuu_Kasvihormoni.fi-5The buds of blooming trees have opened. I have my own hanami here, white (and red) flowers all over the yard. Yes! I love this time of year!Kirsikkapuu_Kasvihormoni.fi-3

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *