Kevään ekat!

Rasti seinään ja kalenteriin ylös päivämäärä 17.4.: vihdoin saa tehdä kevään ekan puutarhan kasvipostauksen!

Nasia_kasvihormoni.fi-1-2 Pihan ihan eka kukkija on tänäkin vuonna näsiä. Toiset välttelevät sitä sen myrkyllisyyden vuoksi, minä kasvatan sitä varhaisen kukinnan vuoksi. Koskaan en ole huomannut, että siitä olisi haittaa pihalla: meillä lapset eivät kerää kukkivia pihakasveja ja myrkylliset marjat häviävät lintujen ruoaksi ennen kuin niitä ehtii edes ajatella laittavansa suuhun. Varmuuden vuoksi olen kuitenkin laittanut näsiät kasvamaan havujen taakse, ettei sinne tee mieli pinkaista edes sellaisten, jotka eivät tiedä kasvin olevan myrkyllinen.nasia_Kasvihormoni.fi-2 krookus_kasvihormoni.fiJa ehtihän sitä ensimmäiset krookuksetkin avautumaan eilisessä auringonpaisteessa! Niitä on vielä niin vähän, että ihan turha kuvitella ottavansa laajakuvaa, lähiksillä mennään toistaiseksi.

Muista pihapuuhista naputtelen alkuviikolle postauksen, seuraava kuva kuitenkin paljastaa, missä puuhissa olen ollut.pihatyot_kasvihormoni.fi-1

First bloomers for this spring – check! 

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit
 1. 4

  Pirkko Kovero sanoo

  Näsiät ovat ylivoimaisen kauniita tällä hetkellä – ja mikä huumaava tuoksu niitä ympäröi!

  • 4.1

   sanoo

   Ai, että tuoksuko? Meillä näsiä kasvaa sen verran syrjässä, että en ole kiinnittänyt huomiota. Täytyy mennä tuoksuttelemaan, kunhan sade lakkaa!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *