Juhannuksen lumipallot

lumipalloheisi_kasvihormoni.fi-1Harvana juhannuksena on ollut lumipalloheidet yhtä upeassa kukassa kuin tänä vuonna. Keräsin niistä ensimmäisen tämän vuoden kesäasetelman (tulppaanikimppuja ei lasketa). Nyt asetelmia saa paitsi oman pihan kasveista, ihan tuolta ojan pientareelta kerätyistä luonnonkukistakin.

lumipalloheisi_kasvihormoni.fi-4Malja on boolikulho, johon laitoin jyrsijäverkosta leikatun palasen. Siihen on helppo tökkiä kerätyt oksat. Tässä on vain lumipalloheisiä ja kaksi purppuraheiden oksaa tuomassa väriä ja muotoa.

Kun kimpun nostaa yöksi ulos viileyteen, se pysyy huomattavasti kauemmin hyvänä.

lumipalloheisi_kasvihormoni.fi-3Hyvää juhannusta kaikille! lumipalloheisi_kasvihormoni.fi-5

It’s time for midsummer festival. I’m heading to celebrate nightless night (although we don’t live North enough to get midnight Sun), join me in spirit!

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Joo, kyllä juhannuksena täytyy lumipalloja olla 🙂 Ei sentään rakeita ole tullut kuten joskus. Olen mielenkiinnolla seurannut puutarhakevättäsi ja -kesääsi, mutten ole ehtinyt kommentteja näpyttelemään. Ihanaa kesän jatkoa!

  • 4.1

   sanoo

   Meillä kaikilla puutarhassa pyörijöillä on omat kiireet keväästä ja kesästä. Ehditään blogeihin ja niiden sisältöihin kun ehditään! Hyvää kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *