Basilikaa ostamassa

Basilika_kasvihormoni.fi 2

Tänään on taas kauppapäivä, sillä jääkaappi on tyhjä. Sen siitä saa, kun ajattelee käydä pidennetyn viikonlopun aikana kaupassa mutta ei sitten jaksakaan.

Toinen syy on se, että aion aloittaa basilikan kasvatuksen. Siihen käytän mieluummin pistokkaita kuin siemeniä, sillä ne ovat sekä nopeampia että helpompia kuin kuin siemenet. Joten niksnaks vaan, kaupasta ostettu basilika palasiksi ja vesilasiin! Ensi viikolla pistokkaissa pitäisi olla jo juuret ja sitten istutetaan!Basilika_kasvihormoni.fi 1Instead of growing basil from seed (because it is SLOW) I’m going to buy one from the grocery store today and take cuttings of it. In about a week it’ll be time to plant them.

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Moikka Leena! Kiitos videolinkistä, siitä tuli monta uutta ideaa noiden vaippakiteiden käyttöön. Olin ajatellut laittaa kokonaisen vaipan amppelin pohjaan veden pidättäjäksi, mutta taidankin laajentaa käyttöä kaikkiin ruukkuistutuksiin. Mitenköhän tuo toimii altakasteluruukussa? Taitaa olla testauksen paikka!

Trackbacks

  1. […] viikolla lupasin, että istuttelen tällä viikolla basilikoita leikkaamistani latvapistokkaista. No, tällä kertaa juurten ilmaantuminen on ollut hitaampaa kuin aiempina vuosina eikä tasan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *