Ystävänpäiväkortit vol.2

>

Tein viikonloppuna kaksi erilaista printattavaa ystävänpäiväkorttia, kun askarteluaika oli kortilla ja uskallauduin jakamaan ne teillekin, blogiystäväiseni! Vähän myöhässä olen näiden kanssa, kun postitettavat ystävänpäiväkortit olisi pitänyt saada matkaan jo loppuviikosta. Mutta nämä kortit voikin antaa vaikka omalle perheelle, lähellä oleville ystäville ja rakkaille tai tulostaa ihan vaan omaksi iloksi.
Voit ladata ystävänpäiväkortit tulostamista varten täältä.
  
Minusta on tosi kiva, että meillä on täällä keskellä pitkää talvea tällainen ystävyyden ja rakkaudenkin päivä. Juhlia ja juhlanaiheita ei koskaan voi olla liikaa. Yksi erityinen päivä katkaisee arjen kivasti.
Tokihan tahtoisin muistaa ystäviä ja rakkaita muulloinkin, ei siihen erillistä päivää tarvita.
Meillä vietetään ystävänpäivää aika arkisesti, pienillä herkuilla ja kukkasilla. Tänä vuonna ajattelin tehdä miehelleni jonkun kivan yllätyksen, mutta siitä ei sen enempää kun kyseinen yllätettävä saattaa vaikka käydä tämän lukemassa… 🙂
Cake popsien ohjeen perään on kyselty paljon sähköpostillakin. Koitan kirjoittaa ohjeen valmiiksi huomiseksi. Ehkä arvaatkin, mikä meidän ystävänpäiväherkku tänä vuonna on!
Kommentit
 1. 1

  IMAGE black and white sanoo

  >Mä niin tykästyin taas tähänkin postaukseen. 🙂 Tosi kivoja noista korteista tuli, ja ihana olet kun joit kortit meillekkin. Ajattelin tulostaa muutaman, läheisilleni. 🙂 KIITOS <3

 2. 2

  Veera sanoo

  >Ihania kortteja, kyllä noita kehtaakin jakaa!:) Oikein mukavaa ystävänpäivää sinne!

 3. 4

  Kikke sanoo

  >Pirtsakoita kortteja :)!Harmi,että meijän tulostimesta on väri loppu :/!Oikein mukavaa ja tunnelmallista ystävänpäivää!Ai niin ja vielä piti sanoa,että teijän synttärikemut(tuolla taaempana) oli aivan käsittämättömän U-P-E-A-T!!!!!Oon AIVAN MYYTY!!!!!!Ootte kyllä huipputaitavia naikkosia koko sakki 😉

 4. 9

  Anonymous sanoo

  >Aivan ihastuttava blogi sinulla! Olen aivan myyty! Piti ihan ystävillekkin soittaa, että tulevat katsomaan ja tutustumaan tänne! Sellainen kysymys noista ihanista korteista, että millä ohjelmalla teit ne? Minulla on hakusessa hyvä ohjelma..Kiitos tuhannesti!!!!

 5. 10

  Esmeralda sanoo

  >Onpa kiva kuulla! Kiitos. :)Olen tehnyt kortit Photoshopilla. Yksinkertaisempia juttuja teen PhotoScapella, jonka voi ladata ilmaiseksi netistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *