Yhdessä hyvää

pågen_8

Koululaisten ensimmäisellä kesälomaviikolla lastasimme pöydän täyteen leivänpäällisiä, pari pussia Pågenin leipiä ja ryhdyimme voileipätaiteilijoiksi. Osallistun Bellablogien ja Pågenin yhteistyökampanjaan, jonka ideana on kerryttää pottia Uuden Lastensairaalan rakennushankkeeseen. Pågen on lahjoittanut alkupotiksi 10 000 euroa ja jokainen kesä-syyskuussa myyty Oivallus! Kuitupalat Oivallus! Subs ja Oivallus! Limpukka pussi nostaa pottia. pågen_1

Leivän ostamisen lisäksi kampanjassa on toinen, tehokkaampi keino kasvattaa pottia, nimittäin kehittelemällä oman lapsenmielisen voileipäsi nostat pottia yhdellä eurolla kun lähetät siitä kuvan Pågen Suomen facebook -sivulle tai jaat sen instagramissa tagilla #YhdessäHyvää. Kampanjaan voi osallistua kuka vaan ja leipäannosten ideoinnissa on vapaat kädet! Meri-Tuuli Lindström valitsee kuvista suosikkinsa ja niistä kootaan reseptikirjanen Pågenin nettisivulle. Minä lähetin fb-sivulle jo yhden kuvan, mutta taidanpa pian laittaa toisen tai kolmannenkin, sillä potin kerryttäminen on varsin helppoa ja näitä leipiä kun meidän taiteilijoilta syntyi ihan reilusti.

pågen_4

pågen_5pågen_2

Neelan ystävä oli meillä yökylässä ja nämä isommat tytöt panostivatkin hommaan oikein huolella! Ihailtavaa keskittymiskykyä, kun tytöt leikkelivät toukalle jalkoja ja auringolle silmiä! Tarkkoja tyttöjä!pågen_6

pågen_3 pågen_7

Näin tyylikkäitä leipiä saimme lopulta aikaan. Tarkkaa puuhaa olikin sitten valita, missä järjestyksessä näitä raskii syödä. Maistuivat mainiosti niin lapsille kuin aikuisillekin!

Kampanjasta voit lukea lisää Pågenin kampanjasivulta sekä facebook -sivulta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hauskan näköisiä leipiä tytöt tekivät, varmasti maistuvat vielä herkullisimmilta koristeluineen 🙂 Nuo on muuten tosi hyviä myös paahdettuna, nam nam!

  • 2.1

   sanoo

   Mitä mittavammat koristelut, sitä paremmalle maistuu! 😀
   Eipä ole koskaan tullut mieleenkään kokeilla paahtaa noita, joten kiitos vinkistä!! Ensi kerralla kokeillaan. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *