XMAS

xmas

s

Kun tein jokunen aika sitten keittiöön tämän avohyllykön, ajattelin heti että siihen saisi kivasti joulukoristeita esille. Onhan siinä jo kaikenlaista ehtinyt ollakin. Keraaminen seisova peura on ylähyllyllä varmassa tallessa, muualla en sitä oikeastaan uskalla pitääkään ettei se hajoa. Oksa alakannattimien varassa on sopiva paikka roikottaa koristeita. Seitashopista saatujen kennopallojen ja Olivasta ostamieni harmaavalkoisten pallojen lisäksi siinä roikkuu valkoinen pallo, jonka päälystin sanomalehdillä ja maalattuani leimasin siihen joulutervehdyksen. Mustia liitutaulu ”tageja” löysin prismasta nipun parilla eurolla. Näitä kannattaisi käyttää kestopakettikortteina, mutta ajavat hyvin joulukoristeen asiaakin. Joku vuosi sitten Clasulta ostamani xmas -kirjaimet on yksi suosikkijoulukoristeistani. Sopivan simppeliä!

xmas2xmas3

Nyt on koulujen herttaiset joulujuhlat takana ja lapsukaiset lomalla. Kivaa jännitystä ilmassa ja aivan stressittömiä jouluvalmisteluja. Onhan tässä vielä useampi päivä aikaa tehdä kaikkia kivoja juttuja joulua varten… //Iloista perjantai-iltaa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Korukopan Eija sanoo

  Mainio hylly ja kauniita juttuja täynnänsä 🙂
  Ihanaa perjantai-iltaa!

 2. 3

  Terhi sanoo

  Heippuli hei!

  Jälleen osui silmiin aivan ihqu tavara noista aina niin hyvistä fotoistasi.

  Muistanetko, mikä brändi on kyseessä, tai mistä ostit (tuskin enäää saanee 🙁 ), kun tuolla hyllyllä näkyy keraamisen kermatetran / kermakon vieressä oleva pikkumaljakko tms, jossa yläosa mustavalkoinen ja alaosa täysvalkoinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *