Weekend feelings

1oliver1homemade_hamburger

Täällä ollaan kunnon viikonloppufiiliksissä, pitkästä aikaa tuntuu tosissaan perjantailta! Tyttöjen ja Oliverin kanssa nautiskellaan rauhallisesta koti-illasta, vatsat yhä täynnä päivälliseksi nautittua hampurilaisateriaa sillä välin kun perheen miehet on harrastuksissa. Koko viikko on mennyt varsin voimattomana ja puolikuntoisena flunssan takia, mutta tänään sain kunnon energiapuuskan ja laitoin kämpän kuntoon sukkelaan ja hyvittelin alkuviikon laiskaa äitiä loihtimalla lasten suosikkipäivällisen; kotikutoisia hampurilaisia ja tällä kertaa oikein ranskisten kera. Maalaisranskalaiset syntyy helposti hyvin pestyistä perunoista kuorineen suikaloimalla.

Illan hämärtyessä ollaan sytytelty sisälle reilusti kynttilöitä, uloskin yksi. Takapihalla oleva metallihylly on kesän aikana aika kivasti maastoutunut paikoilleen. Hopeaputous on varmaan jo metrin korkea ja villiviini koittaa ulottua terassin ovelle asti.

1terassi

1kastehelmi 1pitsilyhty

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu kotona huilailua, kotitöitä ja ehkä jo yksi kevyt lenkkikin. Alkaa tuntua varsin laiskalle tällainen toimettomuus. //Ihanaa viikonloppua, ystävät!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   On kyllä ollut niin kesäinen viikonloppu! Mieli oli jo miltei siirtynyt syksyyn, mutta täytyy ottaa ilo irti vielä näistä kesäisistä päivistä. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Hylly on Ikeasta, parin-kolmen vuoden takaa. En löydä sitä nyt Ikean nettisivuilta, olisikohan poistunut valikoimista… Harmi jos on, sillä se on tosi kiva ja monikäyttöinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *