Vuosi 2011

Näin vuoden viimeisinä päivinä on hyvä aika kerrata kulunutta vuotta. Paljon on vuoteen mahtunut, tuttua turvallista arkea, mutta jotain uuttakin.

Tammikuu. Nautittiin runsaslumisesta talvesta, iloittiin lisääntyvästä valosta ja haaveiltiin selkeämmästä ja mustavalkoisemmasta kodista.
Helmikuu. Ajatukset suuntautui jo tulevaan kevääseen, hempeiltiin ystävänpäivänä. Paljon tulppaaneja.

 

Maaliskuu. Uudistettiin tyttöjen huonetta uuden, mutta vanhan kerrossängyn myötä. Kevättä rinnassa, valoisia päiviä!

 

Huhtikuu. Väriä ja iloa! Suloisia narsisseja, aurinkoa!
Toukokuu. Nautittiin heräävästä luonnosta. Ihailtiin erityisesti kirsikkapuuvanhusta.

 

Kesäkuu. Juhannus ja suloinen suvi!

 

 

Heinäkuu. Lomailua, reissaamista, hellettä!

 

Elokuu. Uusi arki, uusi työ, uusi koulu, uusi eskarilainen.
Syyskuu. Ihana syysaurinko. Sisustusvimma.

 

Lokakuu. Lämmintä ja aurinkoa. Kaunis ja kuiva syksy!

 

 

 Marraskuu. Kotoilua, tunnelmointia pimeässä. Synkkää ja sateistakin, mutta joulu jo mielessä.

 

Joulukuu. Paljon jouluvalmisteluja. Joulumieltä, joulukalenteria, tunnelmaa!
Tämän vuoden ehdoton kohokohta minulla on ollut sisustusopintojen aloittaminen syksyllä. Yksi kauan odotetuista haaveista toteutui! Mikä on ollut sinulla vuoden 2011 suurin juttu?
Kommentit
 1. 1

  Villa Harmonia sanoo

  >Kiva tällainen katselmus kuluneesta vuodesta, ja upeita otoksia :)Minun vuoden suurin juttuni oli häämme heinäkuussa, joita tietysti suunniteltiin monia kuukausia 🙂 Mukavaa vuodenvaihdetta 🙂

 2. 2

  Iida Emilia sanoo

  >Ihastuttava kuvakollaasi läpi kuluneen vuoden! Paljon kaikkea mukavaa ja kaunista siihen onkin mahtunut :)Meillä ei erityisesti tapahtunut mitään uutta ja mullistavaa. Olen täysillä nauttinut osa-aikatyöstä, josta on jäänyt aikaa enemmän myös kodille ja perheelle <3Kivaa loppu vuotta 🙂

 3. 3

  Miia sanoo

  >Kiva oli katsella vuoden ajalta kauniita kuviasi. Itselläni samanlaiset suunnitelmat tehdä blogissa katsaus jälleen kuluneeseen vuoteen.Minulle vuoden 2011 isoin asia oli varmaan paluu muutaman vuoden jälkeen entiseen työhön, jossa olenkin viihtynyt kovasti. Venetsian matkakin jäi kyllä mieleen.

 4. 4

  Teija sanoo

  >Oli kiva lukea vuodestasi ja katsella kauniita kuvia. Mukavaa, että olet päässyt opiskelemaan kiinnostavaa alaa!No mulla oli kohokohta varmaan tuo vauvan syntymä, ja ristiäisten yhteydessä naimisiinmeno <3 Oltiin oltu yhdessä jo 11 vuotta, ja oli kyllä täydellinen ylläri juhlavieraille :DOlkoon ensi vuosikin yhtä kiva sinulle!

 5. 5

  Petriina sanoo

  >Ihanat näm kuvakollaasit, varsinkin näin yhdessä. Kauniilta näyttää mennyt vuotenne, toivon samaa ensi vuodelle !

 6. 6

  Heidi sanoo

  >Ihana kuvakollaasi tästä vuodesta<3 Minulle vuoden 2011 kohokohta oli sisustus-shoppailumatka Saksaan:) Ensimmäinen ihka oma lomani reilu kymmeneen vuoteen:)

 7. 9

  Hanna sanoo

  >Ihania kuvia, ihana kollaasi. Minullakin oli mielessä tehdä vastaavanlainen talosta, mutta en taida jaksaa/ehtiä.

 8. 10

  Veera sanoo

  >Eksyin blogiisi ja olipas kaunis kuvakollaasi! Vuotesi näyttää elämäntäyteiseltä 🙂 Joku yhteenveto vuodesta on itselläkin ollut mielessä, jos sellaisen aikaiseksi saa. Mulle tämä vuosi on tarkoittanut äitiyslomaa, joten se kokonaisuudessaan on ollut aika kohokohtaa aikaisempaan verrattuna.

 9. 12

  Elisabet sanoo

  >Upea kuvakokoelma ja ihanat värit! 🙂 Kollaasi on kiva tapa muistella kulunutta vuotta ja sen tapahtumia. Hyvää uutta vuotta!

 10. 13

  Voikukkapelto sanoo

  >Aivan ihastuttava vuosikatsaus. Valokuviasi on aina ilo katsella – ne ovat niin kauniita, hienoja ja herkkiä. Kunpa jonakin päivänä itsekin osaisin :)Mukavaa vuoden vaihdetta!

 11. 14

  Saila sanoo

  >Kauniit kuvat ja kiva kooste vuodestasi! Varmasti upea juttu tuo uusi opiskelujuttu. Mun jännin juttu tälle vuodelle taisi olla kaupunkiin takaisin muuttaminen ja siten myös työpaikan vaihto. Sain muuten vihdoinkin postailtua blogiarvontavoitosta, kiitos siis sinulle vielä kauniista lyhdystä!:)

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >VILLA HARMONIA No teillä onkin ollut merkittävä vuosi! Kiitos!IIDA EMILIA Kiitos. Minäkin olen täysillä nauttinut osa-aikatyöstäni, se kun jättää aikaa perheelle ja opinnoille. :)MIIA Teehän toki vuosikatsaus sinäkin, tulen mielelläni katsomaan. :)TEIJA Sinulla onkin ollut iso muutos! Kiitos!PETRIINA Kiitos! Toivotaan kaunista tulevaakin vuotta. :)HEIDI Sisustus-shoppailumatka kuulostaa upealle! Vau!NONNA Kiitos samoin sinulle!HEIDI Kyllä, iloa on piisannut! Kiitos.HANNA Voi, kun olisi mukava nähdä koostetta teidän talosta! Ehkä kuitenkin ehtisit…? :DVEERA Äitiyslomavuosi onkin takuulla ollut erilaista! 🙂 Teehän sinäkin vuosikooste niin tulen katsomaan!JENNI Kiitos!ELISABET Oli kyllä mukava itsekin käydä pikaisesti läpi kuluneen vuoden kuvat ja kasata niistä pienet palat yhteen. :)VOIKUKKAPELTO Ihana kuulla, että pidät kuvistani! Kiitos. :)SAILA Isoja muutoksia sinulla! Kiva, että pidit lyhdystä! Kiitos.

 13. 16

  niina sanoo

  >teidän vuosi näyttää ja kuulostaa oikein kivalle. Olkoon uusi vuosikin yhtä hyvä ja onnellinen!:)

 14. 17

  Anonymous sanoo

  >Kiitos Esmeralda näistä ihanistaa kuvista! Poikkeuksellisen pimeän syksyn ja talven jälkeen nämä kevään ja kesän kuvat muistuttivat, että valoa päin tässä ollaan koko ajan menossa. 🙂 Voi kun sais jo tulppaaneita!-kaisu

 15. 18

  annelivia sanoo

  >Sinulla on niin kauniita kuvia, ja aivan ihana kokoelma vuoden tunnelmia. Taidan käyttää ideaa hyväkseni myös, pistää vuoden pakettiin näin 🙂 Oikein onnekasta uutta vuotta 2012 koko teidän perheelle!

 16. 19

  Susanna/Tuulentalo sanoo

  >Voi miten kauniita nuo kuvat! Tuli kyllä niin ikävä kesää 🙂 Meidän suurimmat jutut 2011 olivat tyttären 1v juhlat heinäkuussa, häämme elokuussa, asunnon myynti syyskuussa ja nyt tulevan oman talon suunnittelu näin vuoden lopussa (piirustukset juuri valmistuneet, nyt tarjouskierros menossa). Vuosi 2012 sitten onkin vauvan odotusta/syntymää, esikoisen kasvua ja talonrakennusta… Ihanaa tulevaa vuotta sinulle ja läheisillesi 🙂

 17. 20

  Esmeralda sanoo

  >NIINA Kiitos! Toivon samaa sinulle!KAISU Kesäkuvat kyllä lohduttavat vesisateen ja synkkyyden keskellä! Pitääkin ostaa tulppaaneita keväästä muistuttamaan.ANNELIVIA Kiitos! Kokoa toki sinäkin vuotesi pakettiin, niin tulen katsomaan. :)SUSANNA Toiminnantäyteinen vuosi teille kyllä! Paljon on kaikenlaista suurta myös tulossa! Onnea tulevaan teillekin! Kiitos.

 18. 21

  Ansku sanoo

  >Hieno kuvakollaasi kuluneesta vuodesta kodissanne ja pihassanne. Meillä vietetään viimeistä vuoden vaihdetta nykyisessä kodissa, uusi on jo valittuna ja näyttäisi tulevan kaupat tästä nykyisestäkin. Päivä pitenee ja kohti uutta mielenkiintoista kevättä mennään. Hyvää vuoden vaihtumista ja Vuotta 2012!

 19. 22

  Heidi sanoo

  >Ihana idea koota vuosi yhteen kuvien kautta. Ja todella kauniita kuvia ovatkin. 🙂 Kaikkea hyvää uudelle vuodelle! Ja onnea opintoihin!

 20. 24

  Miia sanoo

  >Näitä vuoden kertauksia on kiva lukea 🙂 Häät olivat tämän vuoden kohokohta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *