Vuoden viimeiset

Vuoden viimeisen päivän viettoa. Joulun loppuminen ei enää harmita, uutta kohtihan tässä mennään. Vanha vuosi on onnellisesti takana, hyvä vuosi monella tapaa. Täällä valmistellaan pikkuhiljaa illaksi ohjelmaa ja naposteltavaa. Joululta jääneet muksujen herkut rocky roadsit pääsee ainakin tarjolle. Muutenkin taidetaan mennä aikalailla lasten valitsemilla herkuilla, eli varsin epäterveellisellä linjalla. 😉
Joulua en juurikaan ole vielä karsinut pois, muutaman runsaimman koristuksen laitoin pois. Loppuviikosta on sitten joulun riisumisen aika. Innolla jo odotan sitä tyhjemmän kodin raikkautta ja pian valoisampia päiviäkin! Meidän marketti jakoi eilen hyasintteja pois ja pakkohan näitä valkoisia ihanuuksia oli poimia mukaan. Ruukkujen puutteessa laitoin hyasintteja paperipusseihin. Ne on minusta nyt hirmu suloisia.

Neuleruukku on yksi välipäivien alelöydöistä, ja tähänkin pääsi yksi hyasintti. Pariin kertaan on täytynyt kipaista kaupoilla, lähinnä lastenvaatteiden hyvien alennusten toivossa. Jotain onneksi on löytynytkin.

Hauskaa vuoden viimeistä iltaa ja paljon onnea tulevalle uudelle vuodelle!!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Onnellista uutta vuotta teillekin!

  Tosi söpöt noi hyasintit paperipusseissa 🙂 Meillä on vielä ihan joulu sisustuksessa ja kuusikin vielä tuomassa tunnelmaa 🙂

 2. 6

  sanoo

  Ihana tuo neuleruukku! 🙂 Söpöt nuo pussit missä on hyasintit! 🙂

  Oikein hyvää Uutta Vuotta Sinulle Essi! 🙂

 3. 9

  sanoo

  Hyvää Uutta Vuotta! 🙂 Hauska idea nuo numeromukit. Meiltä löytyy samanlaisia kaapin pohjalta, kun ne olen joskus aikoinani ostanut, mutta en ole vielä oikein fiksua paikkaa löytänyt :/

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos Katja! Numeromukeille oli käyttöä jouluna (24) ja nyt taas. Synttärisomististeiksikin kävisi. Vaikka espressokupeiksi ne alunperin ostin. 🙂 Mut hauskat on!!

 4. 10

  Nimetön sanoo

  Hyvää, Onnekasta Vuotta 2013! Ja lämpimät kiitokset Ihanasta Blogista, joka saa aina hyvälle tuulelle ja ideoita kytemään päässä. Monenlaisia sisustustoiveita ja -suunnitelmia on mielessä, maanläheiset värit tuntuvat nyt innostavan kovasti. Nyt autan tytärtä kämpän laittamisessa kun muutti vuokrayksiöön jatko-opiskelemaan tänne Tampereelle. Ja, kumpa saisi ihan oikeitakin töitä alalta!

  • 11.1

   sanoo

   Heippa Alli! Neuleruukku on merkiltään SIA. En muista kauppaa, mistä sen ostin, Martinsillan kauppakeskuksesta kuitenkin. 🙂 Oli eri kokoisia ja erilaisella pinnalla näitä. Aika huippuihania minustakin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *