Voita mukavampia harjaushetkiä!

Jokin aika sitten sain Fiskarsilta tällaisen kunnon pihaharjan käyttööni. Olipa kiva kokemus harjata perinteisen, ei-niin-käytännöllisen katuharjan jälkeen moisella laatukamppeella. Kovalla käytöllä harja onkin jo ollut! Harja kiinnitetään Fiskarsin QuikFit pikakiinnityksellä varteen, johon voi vaihtaa kaikenlaisia muitakin työvälineitä. Tähän voi kiinnittää vaikkapa oksasahan tai hedelmäpoimurin.

Sain myös yhden pihaharjan varsineen arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Nytpä siis jättämään alle kommentti ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite näkyy vain minulle ja käytän osoitteita ainoastaan voittajan tavoittamiseen. Osallistumisaika alkaa juuri nyt ja päättyy sunnuntaina 9.9.2012 klo 24:00.

135532 Fiskars QuikFit™ Pihaharja

Samalla muistutan Gloria Blog Awards äänestyksestä, jossa blogini on ehdolla lukijoiden suosikkisisustusblogiksi. Moni jo kertoikin käyneensä äänestämässä blogiani, suurkiitos kannustuksesta! Jos blogini sinua miellyttää, pääset äänestämään kuvaa klikkaamalla tai tästä!

Kommentit
 1. 2

  ninako sanoo

  Eksyin sivuillesi tuolta Glorian palkintolistan kautta. Mukava uusi tuttavuus. Ja vielä arvontakin ; ) Olisipa hauska ylläri joskus jotain voittaakin.

 2. 5

  hheidi sanoo

  Mukana arvonnassa.

  Ps. Minultakin sait äänen, ehdottomasti voittaja-ainesta. 🙂

 3. 7

  Tomppa sanoo

  Näppärän näköinen harja. Tuollaiselle olisi käyttöä, kun pihalta löytyy sekä betonipintaa että laatoitusta, joten ei muuta kuin arvontaan mukaan.

 4. 8

  Fiida sanoo

  Harja tulisi tarpeeseen, jospa sillä saisi sammaleenkin harjattua laattojen välistä.
  Nyt vaan arpaonnea toivomaan!

 5. 9

  Sini sanoo

  Meidän vanhalla pihaharjalla on jo ongelmia pysyä kasassa, joten tarpeeseen tulisi!

 6. 10

  Niitty sanoo

  Eilen oli meillä siivouspäivä ja eteisessä oli niin paljon hiekkaa ja muuta ylimääräistä, olisin moista apuvälinettä tarvinnut ihan sisätiloissakin. Noloa !!!

 7. 13

  ahle sanoo

  Mukana arvonnassa, tammi pudottaa lehtensä takapihan terassille ja siinä tarvitaan kunnollista harjaa kun niitä yrittää tuuppia pois..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *