Vintermys

Ikea Joulu 2014

Nyt on mys kohdillaan näissä kuvissa, mitä löysin Ikean pressipankista. Osuin Ikeaan lokakuun puolella juuri kun esille oli laitettu kaikki joulukoristeet. Katselin koristeita aikani, enkä lopulta ostanut niistä yhtään mitään, sillä koristeet muovisissa paketeissa suoraan pahvilaatikoista myytyinä eivät ole millään tavalla houkuttelevan näköisiä. Samat koristeet taas kauniisti stailatussa ympäristössä muuttuvat aivan erilaisiksi, sillä nyt harmittelen montaa juttua, jotka jätin kauppaan silloin jokunen viikko sitten. Luulenpa, että joulukoristehyllyt Ikeassa huutaa jo tyhjyyttään, kuten käy usein jo marraskuun alkupuolella. Tsekkasin parista jutusta saatavuustietoja netistä ja tyhjää näytti ainakin Espoon osalta. Vai oletteko käynyt lähipäivinä Ikeassa? Löytyykö sieltä enää mitään?

Ikea Joulu 2014 Ikea Joulu 2014Ikea Joulu 2014

Lumipallokynttilät on hyvä esimerkki siitä, että kaupassa ne ei muovikääreissään laatikkotolkulla myytäessä juurikaan minua houkuttanut, mutta kuvissa ne näyttääkin kauniille. Näitä voisin kyllä ostaa isot kasat, jos löytyy vielä ja kasaisin niitä sohvapöydän tarjottimelle runsaan asetelman.

Ikea Joulu 2014

Näistä kuvista tuli vielä mieleeni viikolla joulukoristeita ja tyylejä pohtineeseen kirjoitukseen palatakseni se, että erityisesti lasten ja tietysti omatkin joulukoristeaskartelut on tietysti joka vuosi ne tärkeimmät jutut joulun koristamisessa ja sisustamisessa. Aikamoinen kauhistus olisi sisustaa joulua kokonaan uusilla, ostetuilla koristeilla, sillä eniten joulumieltä syntyy niistä pikkukäsien tekemistä suloisista koristeista. Oman lapsuudenkodin jouluistakin muistissa on parhaiten ne minun ja veljieni tekemät koristeet, jotka joka vuosi kaivettiin esille joulukoristelaatikosta ja laitettiin esille. Askartelin joskus koululaisena valkoisen paperilenkkiketjun äidille lahjaksi ja samanlaisen sain meidän Neelalta pari vuotta sitten. Siitä lähtien se on koristanut kuusen alaoksia joka vuosi.

Ikea Joulu 2014

Ikea Joulu 2014

Kaikki kuvat: IKEA

Huomenna onkin enää tasan kuukausi jouluaattoon. Viimeiset, kivoimmat ja kiireisimmät joulunodotusviikot on edessä. Pikkuhiljaa täytyy alkaa miettiä joululahja-asiat kuntoon ja korttienkin osalta tehdä päätös, lähetetäänkö tänä vuonna kortteja vai laittaisimmeko joulukorttirahat tällä kertaa hyväntekeväisyyteen. Huomenna alkavalle viikolle on paljon jouluista ohjelmaa; lähes joka illalle jotain. Torstaina vietetään Cafe Latte puodilla jouluista lukijailtaa ja odotan innolla monen teidän tapaamista! Viikonloppuna taas saadaan Heikin kanssa hiukan parisuhdeaikaa, kun lähdemme kaksin pikkujoulujen merkeissä liikenteeseen. Ihanaa, kun on odotettavissa pieniä irtiottoja arjen kiireistä!

//Tunnelmallista sunnuntai-iltaa, ystävät! Ja tsemppiä aamuun ja arkeen!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Anna sanoo

  Kuvat on kyllä kauniita. Minuakin kiinnostaa tietää, onko ikealla joulukoristeita vielä jäljellä… 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ikean tämänhetkisestä koristetarjonnasta en tiedä, mutta onneksi ehdin edellisellä reissulla napata mukaan nuo lumipallokynttilät. Jotain jouluisia kynttiläasetelmia pitäisi siis viritellä…
  Toivottavasti onnistut löytämään vielä mieluisia koristeita!

  • 2.1

   sanoo

   Tai voitais oikeastaan toivoa, että en löytäisi enää yhä ainoaa kaunista koristetta, sillä niitä on jemmattuna jo ihan tarpeeksi! 😉 Mutta nuo lumipallot ois katsos siitä kivoja, että ne voi polttaa pois… 😀

 3. 3

  helvi sanoo

  Minä en taida tänä vuonna jaksaa panostaa joulukoristeisiin. Kynttilöitä tosin hamstraan joka kaupasta ja viritän niillä joulutunnelmaa, sekä metsästä käyn pienen kuusen hakemassa maljakkoon.
  Mekin lahjoitimme joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen.
  Hyvää joulun odotusta teille!

 4. 4

  sanoo

  Aika tyhjää oli ainakin Tampereella jo kuukausi sitten. Kurkkaa blogiini, siellä on menossa eno kynttelikkö arvonta

  • 4.1

   sanoo

   Voi ei! Mut näin mä muistelen aiemmiltakin vuosilta, että lokakuussa on jo pitänyt tehdä ostokset, jos on jotain joulujuttuja halunnut… Kiitos vinkistä, tulen ilman muuta osallistumaan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *