Vinkkejä koko perheen lomalle

katinkulta angry birds activity park_2

Vieläkö joku muistaa meidän välipäivien reissun Katinkultaan? Reissumme yksi tehtävä oli koota hyviä vinkkejä koko perheen aktiivilomalle. Katinkulta paikkana oli meille erinomainen siitä syystä, että siellä riitti mielenkiintoista tekemistä koko porukalle; ei pelkästään lapille tai aikuisille. Ja lapsille suunnatut jutukin oli niin kivoja, että me aikuisetkin viihdyttiin. Angry Birds Activity Park oli positiivinen yllätys, sillä siellä oli huomioitu eri ikäiset lapset hyvin. Kylpylässä pulikoitiin koko porukalla useampaankin otteeseen; tosin vaihdeltiin hiukan vahtivuoroja välillä ja treenattiin Heikin kanssa vuoron perään kuntasalilla. Vaikka tekemistä riitti jokaiselle päivälle, itse nautin kuitenkin Vuokatin kauniista talvesta ja ulkoilusta kirpeässä pakkassäässä eniten. Lasten mielestä Angry Birds puisto oli reissussa parasta.

Vinkit koko perheen aktiivilomalle:

Valitse kaikille sopiva kohde. Valitse kohde, jossa riittää mielenkiintoisia aktiviteettejä kaikille perheenjäsenille. Näin kaikki viihtyvät lomalla ja tekemistä riittää jokaiselle.

Kokeile uusia harrasteita. Kokeile jotain uutta. Hohtokeilaus oli meidän perheessä lähes kaikille uusi juttu, josta kaikki pitivät. Katinkullasta löytyy keilarata kylpylähotellin yhteydestä.

Lomahuoneisto sopii lapseperheelle loistavasti. Lomailemalla lomahuoneistossa säästät ruokailukustannuksissa, kun voitte kokata ruuat itse. Me yövyimme Katinkullan uusissa Villas-lomahuoneistoissa.

Pidä aikataulut ja suunnitelmat joustavina. Varaa riittävästi aikaa aktiviteeteille ja vältä liian tarkkaan suunniteltuja aikatauluja. Lasten kanssa reissatessa tarkat suunnitelmat eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Älä varaa samalle päivälle liian paljon tekemistä.

Pidä hyvä asenne. Oikealla asenteella pidät hyvän fiiliksen yllä loman loppuun saakka, vaikka reissuväsymys jo painaisi.

Heittäydy yhteisiin puuhiin. Heittäydy rohkeasti mukaan lasten leikkeihin ja yhteisiin puuhiin. Näin syntyy kivoja koko perheen yhteisiä muistoja!katinkulta angry birds activity park_

Holiday Clubin kampanjasivulta löytyy vielä lisää meidän lomakuvia ja tietysti tarjous teille lukijoille! Lukijatarjouksen voimassaoloaikaa on pidennetty 15.2.2015 saakka.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *