Villa Millhill – Mielenkiintoinen koti

villamillhill_13

Sain luvan jakaa teille tämän mielenkiintoisen kodin kuvat. Villa Millhill on vuonna 2011 valmistunut 160 neliöinen omakotitalo Kuopiossa. Sen ovat suunnitelleet ja rakentaneet lapsuuden leikkikaverini miehensä kanssa. Tässä kodissa on paljon erilaisia sekä näyttäviä sisustusratkaisuja ja asioita on tehty uudella, tavallisesta poikkeavalla tavalla. Koti näyttää siltä, että se on täynnä elämää ja iloa!

villamillhill_7 villamillhill_24Erityisen kiinnostavaa tässä kodissa on keittiö ja tuo vaijereiden varassa oleva lippa betonikantisen saarekkeen yläpuolella. Keittiöstä on pariovien kautta käynti terassille. Betonia on myös lattiat ja ne käykin upeasti yksiin tummien ja valkoisten seinien kanssa.

villamillhill_22villamillhill_14villamillhill_15

Lastenhuoneen kolikkomatto on tosi kiva. Vaikka sisustusmakuni on hyvinkin väritöntä ja hillittyä, on tällainen väri-iloittelu todella virkistävää ihailtavaa. Hienosti sama iloittelu kulkee läpi talon ja tuokin upeasti eloa muuten yksinkertaiseen taloon. Vai mitä sanotte keltaisesta seinämästä vessassa? Suosikkejani on myös eriparinen tuolikokoelma ruokailuryhmässä.

Villa Millhill on myynnissä perheen paikkakunnalta muuton vuoksi ja tapa, jolle he kotia myyvät on mielestäni mainio. Kaiken kertovat ja rakennusvaiheet selventävät nettisivut löytyvät osoitteesta http://villamillhill.com/. Nettisivuilla on paljon lisää kuvia kohteesta. Tästä saa joku onnellinen mainion kodin!

villamillhill_26villamillhill_40villamillhill_11-tilevillamillhill_27

Kaikki kuvat: © Villa Millhill / Valokuvaaja: Kari Vesterinen

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihana talo! Kiitti vinkistä, harmi kun on väärässä paikassa ;). HIenoa että tyypit myyvät persoonallisella tavalla, hienoa nähdä erikoisia toteutuksia myös myyntiprosessissa. Toivottavasti talo saa pian uudet arvoisensa omistajat.

  • 2.1

   sanoo

   Kyllä vain, hienoa nähdä uudenlaisia myyntitapoja. Täytyy sanoa, että näin kattavan esittelyn jälkeen voisi turvallisin mielin tehdä kaupat. 🙂
   Toivotaan näin, jospa pian löytyisi uudet asukit!!

 2. 4

  sanoo

  Upea koti! Tykkään tuosta selkeydestä ja myös noista kirkkaista väreistä!
  Varmaan on ostajia!

 3. 5

  sanoo

  Joka päivä tuosta ohi ajelen ja talo on ulkoapäinkin hieno. Mukava oli nähdä, että sama tyylikkyys jatkuu sisällekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *