5 sisustusideaa

Tässä viisi kohtuullisen yksinkertaista sisustusideaa. Poimin ideat kuvista, joita pitkästä aikaa eksyin katselemaan Alvhemin galleriasta. Minua aina toisinaan pyydetään kirjoittamaan blogiin sisustusvinkkejä, joten tässäpä muutama juttu!

sisustusideat4Yksinkertaista sohvapöytää tai mitä tahansa muuta huonekalua voi piristää teippiraidoilla. Kannattaa käyttää teippiä, joka ei tartu liian voimakkaasti, jotta sen saa siististi pois sitten kun kyllästyminen iskee!

sisustusideat1 Tämän idean olisin toteuttanut jo aikaa sitten, mikäli meidän ulko-ovemme sisäpinta olisi tasainen, eikä paneloitu. Muiden sisäovien maalaamisesta en kyllä ole kovin innostunut, mutta juuri ulko-ovessa liitutaulupinta olisi kiva!

sisustusideat5Peilioven pari peiliä sen sijaan olisi kiva liitutaulu missä tahansa muussakin väliovessa. Tässä ovessa taitaa kyllä olla jonkin sortin hyllyjäkin.

sisustusideat3

Keittiön työskentelyvalaistukseksi käy moni muukin valaisin kuin perinteiset työtasovalaisimet, jos vain pistorasiat riittää. Tätä ideaa on sovellettu meidänkin keittiössä kun viimeisimmän miniremontin yhteydessä poistin vanhat työtasovalaisimet ja korvasin toisen klipsivalaisimella.

sisustusideat2

Portaiden alustat on usein romunkeräyspaikkoja tai silkkaa hukkatilaa. Ei välttämättä ole tarpeen tehdä näin kiinteitä säilytysratkaisuja vaan pelkkä vaaterekkikin voisi toimia portaikon alla hyvänä lisäsäilytystilana. Meidän portaiden alusta on romunkeräyksen lisäksi saanut myös toisen funktion, kun sinne on rakennettu pieni työskentelypiste. Se romupuoli on kovasti kehityksen alla ja olen miettinyt sinne järkevää säilytyskalustetta.

Alvhemin kuvista löytää paljon kivoja sisustusvinkkejä, jotka sopivat monen tyyliseen kotiin, jos ei Alvhem -tyyli sattuisikaan miellyttämään.

Kaikki kuvat: Alvhem.se

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivoja vinkkejä ja ihanan näköisiä koteja kuvissasi!
  Mulla on kauhea koruiluvimma menossa ja tuunailut ja sisustelut ovat jääneet vähemmälle, mutta tällaisillä innostavilla kuvilla alkaa taas sisustusrattaatkin päässä pyörimään 🙂
  Kivaa viikkoa sullekin!

  • 1.1

   sanoo

   Joskus se sisustelu vaan jää vähemmälle huomiolle kun on jotain muuta mielenkiintoista, joka vie huomion ja joutilaan ajan. Mutta sitten kun taas sisustaminen kiinnostaa, se onkin entistä kivempaa. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Kivoja ideoita. Osa on meillä jo jossain muodossa toteutettukin, mutta tällaisia postauksia on kyllä kiva lukea.
  Meillä muuten löytyy myös työpiste portaiden alta.

 3. 5

  Nimetön sanoo

  Kivoja ideoita! Tuollanen klipsivalaisinsydeemi sopisi meillekin keittiön liitutaululle ja toisi valoakin hivenen pimeään keittiönurkkaan 🙂 osaatko kertoa mistäs niitä saa?
  Mukavaa kesän jatkoa ja kiitos kivasta blogista!

 4. 6

  sanoo

  Oikein kivoja juttuja olet poiminut tähän postaukseen! 🙂 Tuo Alvhem on kyllä ihana sivusto, kyllä ne ruottalaiset osaa 😉

  • 6.1

   sanoo

   Osaa ne! Milloinkahan me saatais jotain vastaavaa Suomeenkin!? Vaikka onhan ne Suomenkin välittäjien kuvat jo parantunut siitä pokkaritasosta, ainakin jollain firmoilla!

 5. 7

  sanoo

  Kivoja ideoita olet koonnut jälleen kerran, Alvhemillä on ihanan inspiroiva sivut. Olen itsekin innostunut liitutauluista kun löysin Granitista liitutaulutarraa. Sitä voi leikkailla sopivan kokoiseksi ja kiinnittää jälkiä jättämättä esim seinään tai kaapinoveen. Tuunasin siitä myös yrttiruukkujen kyltit. Granitista sai myös siihen sopivan liitutaulutussin, joka ei sottaa niin paljon kuin liitu ja saa siistimmin kirjoiteltua. Suosittelen!

  • 7.1

   sanoo

   Minullakin on ollut liitutaulua tarrana ja olenkin sillä mm. yhden oven tuunannut. Ja tussinkin ehdin hankkia Granitista, on ollut tosi näppärä! Minulla oli aiemmin sellainen Teippitarhan liitutaulutussi, mutta se oli niin kovassa käytössä, että tarvittiin jo uusi korvaamaan. 😀

 6. 8

  sanoo

  Meillähän menee ihan synkassa postausidikset. 😉
  Just eilen duunasin samantyylisen postauksen. Tosin julkaisen sen vasta joskus…
  Ihan mielettömän kivoja ideoita sulla on, kiitos niistä.

  • 8.1

   sanoo

   Niin siinä välillä käy. Tänään juuri huomasin, että en suinkaan ollut ainoa, joka eilen väsäsi Bloomingville -postauksen tätä päivää varten… Mutta kyllähän niitä samantyylisiä postauksia maailmaan mahtuu, kaikissa kun on kuitenkin aina jotain omaakin!! 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *