Viime kuun kooste

Syyskuu

Juuri alkaneen lokakuun kunniaksi koosteessa syyskuun parhaat palat. Ennen minulla oli tapana tehdä lähes joka kuukausi kooste joko blogiin tai omaksi iloksi kuluneen kuukauden kivoimmista jutuista, mutta tapa on jäänyt unholaan. Tällainen kollaasi avaa aika kivasti menneitä asioita ja näkee sen jonkin sen hetkisen linjan yhtenäisyyden. Syyskuuhun mahtui siis kynttilöitä, syyskasveja ja rauhallisia sävyjä!

//Aurinkoista keskiviikkoa! Aika kylmissä merkeissä alkoi tämä päivä… -2,5 hrrr.. Mutta kaunista on kun kuura peittää nurmikon!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Blondi. Hopealanka on minustakin aivan ihana kasvi. Viime joulun alla sitä näin jossain myynnissä, mutta olisi kiva jos sitä saisi laajemminkin joulukuussa vielä. 🙂 Kyllähän se ulkona säilyy hyvin kun pakkaset tulee, mutta sisäkasvinakin menisi jouluna!

 1. 4

  Ellen sanoo

  Niin kaunis ja levollinen tunnelma välittyy näistä kuvista,jälleen ne ihanat betonikipot kuvissa 🙂 Osaatkohan neuvoa näinkin kummallisessa asiassa,tiedätkö onko Ikeassa vielä myynnissä semmoisia peltisiä säilytyslaatikoita,vähän sen mallisia kuin se kassett laatikot mutta vain materiaalina pelti tms.? 😀 ps.ja tiedätkö milloin joulu tuotteet tulevat ikeaan?

  • 4.1

   sanoo

   Heippa Ellen! Kiitos. Ihana kuulla, että näyttää levolliselle ja kauniille. 🙂
   Ikeassa on ainakin Snika -peltilaatikoita, Suomen Ikean sivulta en löytänyt niistä tietoa, mutta tässä linkki naapurimaan Ikeaan: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00245465/#/30245464
   Joulutuotteet on yleensä tulleet ihan lokakuun alussa, joten luulisin, että viimeistään ensi viikolla tulevat. Maanantaina tällä viikolla oli tilaa jo raivattu sesonkialueella, mutta mitään ei ollut vielä esillä. Täytyy käydä pian katsomassa, joko olisi joulu esillä, sillä nopea täytyy olla, jos jotain tiettyä haluaa saada. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Ihania kuvia sulla taas:)
  Minulla on sinulle pieni valokuvaus-haaste tuolla blogissani. Toivottavasti otat sen vastaan:)

  Terkuin, Frida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *