Viiksekästä

Mitäs te tuumaatte tästä viiksi-innostuksesta? Täytyy sanoa, että en tainnut kovin innostunut olla, ainakaan alkuun. Sen sijaan tuo meidän talon nuoriso-osasto kyllä on hyvinkin innossaan viiksistä!!
Ensin viiksiä piti saada joululahjaksi isille t-paidan muodossa ja Tigerissä näkemiensä viiksikamojen jälkeen ne on ihan villinä viiksiin. Esikoinen on jo varannut synttäreillensä viiksiservettejä ja -teippejä. Kyllä viiksille itsekin on tässä joutunut lämpenemään. En silti tunnusta olevani mikään viiksifani, vaikka hauskoja nämä onkin.

Kaikki viiksikamat Tigeristä. tiger-stores.fi  

Nyt nämä viiksivallut lähtee ihastelemaan mahtavaa auringonpaistetta! Ihanaa aurinkosunnuntaita!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hih, aika hauskaa. Postasin tänään aamulla juuri myös noista viiksistä. Ei oikein ole mun juttuni, mutta ostin viiksipesusieniä ja rättejä Tigerista. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Hassua! Tänään törmäsin pariin muuhunkin blogiin, joissa olis viiksishoppailuja esillä. Ollaanpas me nyt ajankohtaisia. 😀 Meilläkin jynssätään nykyään siivouspäivänä viiksillä, mutta luutut piti jättää kauppaan, mikrokuituräteistäni en luovu!!

 2. 2

  Onni sanoo

  Ihan hauskoja on. En tiedä, mihin viiksiteippiä käyttäisin. Hauskoja kortteja ainakin saisi.

 3. 4

  sanoo

  Samoja viiksi juttuja katselin Tigerissa, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Ihan hauskoja ne on! 🙂

  Oli hienoa lukea, että olet saanut toteutettua haaveesi! Onnea yrittäjyyteen! 🙂

 4. 8

  sanoo

  Minäkin hiplasin viiksijuttuja tänään Tigerissa. No, mukaan tarttui kuitenkin vain tuo iso teippirulla, jolla sain vaunujen muovisäkin teipattua ympäriinsä huomista lentomatkaa varten. Kylläpäs tuli komea ja viiksekäs säkki..!

 5. 9

  sanoo

  Hauskoja viiksi tuotteita 🙂 on kiva kun lapset löytää ihan oman juttunsa, vaikka ensin itse vähän nieleskelee ja makustelee, ainakin tietää ettei ole itse syöttänyt ideaa heille, vaan se tulee heistä itsestään (jos ei sitten mainoksista)

  Itse kyllä tykkään myös mieheni viiksistä, oikein ujostuttaa, jos hän ne välillä kokonaan ajaa pois, on ihan vieraan näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *