Viikonlopun urakka

Viimein meidän talo alkaa näyttää siltä, miltä se on mielessäni jo keväästä asti näyttänyt. Eilen ja tänään tartuimme äidin kanssa maalipensseleihin, kun ensin koottiin porukalla maalaustelineet ja saimme neljännenkin sivun talosta valkoiseksi. Kolme muuta sivua tehtiin jo heinäkuussa, mutta minun laskuvirheen takia siihen urakkaan ei riittänyt tarvikkeita, jäi viimeinen seinä odottamaan. Koska maalaaminen (rappaaminen) sujui niin kätevästi, otettiin vielä ikkunanpuitteiden maalaaminen samaan syssyyn. Yksi ikkuna jäi vielä maalaamatta sillä valo loppui kesken, mutta eiköhän sekin vielä maalata tässä lähipäivinä, jotta tälle syksylle suunnitellut ulkohommat saadaan valmiiksi. Pihahommat, joita kuvakin kertoo olevan vielä paljon, odottaa ensi vuotta, jolloin voidaankin olla ulkona vaikka kymmenen kertaa enemmän kuin tänä kesänä oltiin.

Kirjoitan vielä tarkemmin tästä julkisivun käsittelystä, mutta kyseessä on siis Finnseco KS ohutrappaus, joka siveltiin tiiliseinään. Julkisivun aiemmasta ilmeestä löytyy kuva keväällä kirjoittamastani Julkisivun suunnitelmasta. Muutos on aika huikea ja nyt talon ulkopuoli ja sisäpuoli alkaa olla tasapainossa keskenään!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Marika sanoo

    Onpas onnistunut lopputulos! Mielenkiinnolla jään odottelemaan tarkempaa postausta rappaus-projektista. Laitoin sulle asian tiimoilta sähköpostiakin jokin aika sitten, muttet varmaan ole kiireiltäsi ehtinyt/jaksanut/muistanut vastata 🙂 Innolla odotan nyt tietoa, miten tiilipinnan maalausprojekti eteni 🙂

  2. 3

    Veera sanoo

    Vau! Upea lopputulos. En tiennytkään, että tuollaista tiilipintaakin voi käsitellä. Todellinen julkisivun nuorennusleikkaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *