Viikonlopun suunnitelmat

seinien maalaaminen

Koska viime viikonloppuna aikaa vietetiin enemmän lapsille mieluisten asioiden parissa, tänä viikonloppuna voi pyytää lapset apulaisiksi olohuoneessa odottavaan projektiin. Viikon aikana iltaisin olen tehnyt pikkuhiljaa valmisteluja ja viikonlopun aikana ajattelin käyttää muutaman tunnin projektin loppuunsaattamiseen, nimittäin tarkoituksena olisi saada olohuoneen seinät viimein kuntoon. Muutenkin olen päättänyt ottaa syksyn ja talven projektiksi keskeneräisten juttujen saattamisen kuntoon. Siellä täällä kun odottaa pikkuhommia, jotka ovat joko tekemättä kokonaan tai hiukan vaiheessa, saattaa niistä kasvaa pikkuisen stressiä. Mutta pian ei tarvitse stressata ainakaan olohuoneen seinistä!

Olohuoneessa oli olemassa valkoiset hillityt tapetit tänne muuttaessamme. Kahdelta kiviseinältä poistimme tapetin varsin pian ja maalasimme seinät valkoisiksi, mutta kaksi muuta seinää on odotuttanut vähän turhan kauan tekijää. Tällä viikolla lähti viimein loputkin tapetit, mutta nuo levyseinät ei olekaan ihan niin helppo homma, kuin kiviseinät, joten hiukat tässä joudutaan pohjien kanssa askartelemaan. No, maalipurkki on ostettuna, rohkeuden puuskassa en valinnutkaan ihan valkoista väriä seiniin vaan jotain, joka on kypsynyt mielessä pitkään. Siitä enemmän vasta, kun näen itse, onko lopputulos yhtä kiva kuin kuvittelisin. Ensiksi siis päivän pakolliset ja sen jälkeen tasoitepurkin kanssa seinien kimppuun. Samaan syssyyn tulee hoidettua myös pitkään to do -listallani ollut juttu, nimittäin kirjahyllyn järjestely, sillä maalaamisen tieltä sitäkin täytyy siirtää ja täynnä sitä ei kyllä lähdetä kuskaamaan mihinkään. Taidan siis varata pari kierrätyssäkkiä sitä varten.

Mutta nyt päivän töiden pariin!! Malttamattomana tässä jo odotan maalipurkin avaamista… //Ihanaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mun tekisi mieli maalata, ihan kauheasti, mutta ei tätä vuokralukaalia halua töhriä :/
  Ihana muuten toi valopallo systeemi!

  • 1.1

   sanoo

   Se on kyllä vuokra-asumisen huonoja puolia, ettei voi hetken mielijohteesta ryhtyä maalauspuuhiin. 🙁 Valopallot on ihanat! 😀 Ne roikkuu ympärivuotisesti esillä, mutta valoja niissä pidetään vain pimeimpänä kautena. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *