Viikonlopuksi tästä mallia

Esmeralda's Blogi

Meidän Oliver on jäänyt kyllä aivan paitsioon blogissa pitkän aikaa jo. Tässä yhtenä päivänä kotona kuvatessani Oliver kuitenkin halusi tälläytyä kuviin keskelle sohvaa ja kissan kuvaamiseksihan se sitten meni. Itse asiassa asettelin tuon haalean roosan värisen tyynyn sohvalle ja Oliver tuli samantien testaamaan tyynyä ja ilmeisesti totesi sen hyvin päiväunikäyttöön sopivaksi.  Kyllä minäkin tyynystä tykkään, vaikka Oliver sen ehtikin omia. Tai, no tyyny kuin tyyny, pehmeä ja lämmin ja Oliverille kelpaa. Oltsu on pääasiassa tällainen rauhallinen pötköttelijä joka etsii aina sen mukavimman paikan. Vaikka se inhoaa imurointia, se rakastaa juuri siivottua, puhdasta ja siistiä kotia. Vähän niinkuin minäkin! Silloin nautiskelee olohuoneen lattialla tai sohvalla pötkötellen ja katselee tyytyväisenä ympärilleen! Jos kämppä on kaaoksessa se luikkii kerrossängyn yläsänkyyn nukkumaan.

Esmeralda's Blogi

Mukavaa, kun nyt talvella Oliver on viihtynyt paremmin sisällä meidän kaverina. Kesällä se viilettää pihalla ja nauttii ulkoelämästä. Tosin, se on aika aamuvirkku ja saattaa ennen seitsemää jo herätellä porukkaa täällä. Taitaakin olla ainoa aamuvirkku tässä talossa! Oliver sai tähän taloon muuton myötä uuden lempinimen talon rakentajan mukaan ja tottelee nykyään Oliverin ja Oltsun lisäksi nimeä Åke.

Bloggaaja Kissa

Otetaan tästä karvakaverista mallia viikonlopun viettoon ja pötkötellään samalla antaumuksella sitten kun koti on viikonloppukunnossa!

//Rentoa viikonloppua!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Suloinen Oliver 🙂 Pitää huilia silloin kun on mahdollisuus ;D Meilläkin kaikki viisi karvakaveria ottavat viikonlopusta ilon irti ja välillä kissat makoilee koirien peteillä niiden kanssa ja välillä ottavat toisen kissan kainaloonsa sohvalle. Väkisin, jos ei muuten onnistu ;D

  • 2.1

   sanoo

   Niin se täytyy tehdä! Meillä tuo yksi jo pelkästään vie koko sohvan, joten useamman kanssa ei varmaan ihmisille jäis pötköttelypaikkoja ollenkaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *