Viikonloppua kohti työpöydän kautta

työpöytäViikonloppu aluillaan ja työpöytä siistinä. Mahtavassa auringonpaisteessa on kiva työskennellä tässä ikkunan alla. Tykkään ennen työhommiin ryhtymistä järjestellä työpöydän kuntoon, jotta on mukavampi tehdä töitä ja tilaakin riittää paremmin. Onneksi tein pöydästä reilumman kokoisen, jotta tässä mahtuu levittelemään papereita läppärin viereen. Ja jotta pöydälle mahtuu maljakossa leikkokukkiakin piristämään!!

Maalasin poistopisteestä löytämäni metallikorin hillitymmän väriseksi ja laitoin sen papereita ja muistikirjoja varten työpöydälle kun paperipinot meinasi nousta liian korkeiksi. Pöydällä kun kuitenkin tulee säilytettyä päivittäin tarvittavia juttuja. Harvemmin tarvittavat asiat löytyy vierestä sohvapöytänä toimivasta arkusta. Yrityksen uusista käyntikorteista tuli aika kivoja, kun otin kääntöpuolelle koko kortin kokoisen logon.

//Ihanaa viikonloppua! Toivotaan, että viikonlopusta tulee aurinkoinen, keväinen ja oikein rentouttava!!
kirjainmuki käyntikortit
muistikirjat

Kommentit
 1. 1

  Maiju sanoo

  Hei!
  Oliko sinusta käymäsi sisustuskurssi hintansa arvoinen?
  Olen sisustus harrastaja ja haaveilen sisustusassistentin tai oman pienen sisustusyrityksen perustamisesta. voisiko kurssista olla hyötyä näiden unelmien tavoitteluun?

  • 1.1

   sanoo

   Heippa Maiju,

   Olihan kurssi aika arvokas, mutta pääasiassa koin saavani rahoille vastinetta. Ehdottomasti kurssista on hyötä sisustajan uran tavoitteluun. Kurssilta minä ainakin sain lisää varmuutta ja opin kykyä perustella suunnittelemiani ratkaisuja. Myös konkreettiset keinot esittää omat visiot kehittyi huomattavasti kurssilla, piirtäminen sun muuta!
   Toivottavasti mietteistäni on hyötyä pohdintoihisi. Laita vaikka sähköpostia minulle, jos haluat kuulla tarkemmin. 🙂

 2. 2

  Embu sanoo

  Mun unelma ois kanssa sisustussuunnittelijaks ryhtyminen ja tää sun blogin lukeminen lisää intoa entisestään! Itselläni ei ole siis vielä mitään koulutusta/ammattia (oon päälle parikymppinen) ja sisustaminen on lähestulkoon ainoa vaihtoehto mikä ”sytyttää”. En vaan tiedä uskaltaisinko. Jännittää, etten olisi kuitenkaan tarpeeksi hyvä ja kukaan ei tykkäis mun työnjäljestä. 😀

  Mutta ehkä riskejä kannattaa joskus ottaa?

  • 2.1

   sanoo

   Sisustussuunnittelijan urasta taitaa haaveilla aika moni, itsellänikin se oli pitkään haaveena ennen kuin rohkaistun tarttumaan kiinni unelmien toteuttamiseen. 🙂 Kyllähän sitä on tullut mietittyä monenlaista ja alkuun oli paljon epävarmuuttakin. Mutta kun huomaa, että oikeasti voi auttaa asiakkaita kotiensa ongelmien ratkaisussa, se tuo varmuutta ja rohkeutta tehdä asioita omalla tyylillä asiakkaiden toiveita kuunnellen.
   Itsevarmuutta vaan kehiin!! Ja opiskelupaikkaa hakemaan, Embu! 🙂 Riskejä on uskallettava ottaa, jotta voi toteuttaa unelmia. 🙂

 3. 5

  lissu sanoo

  On nyt ihan pakko kysyä, että mistä olet bongannut tuon i h a n a n kirjainmukin?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *