Viikonloppu keskellä viikkoa ja ihmeellinen kesä

Yhtäkkiä yllättänyt kesä tuntuu aivan ihanalle! Keskellä viikkoa koittanut viikonloppu on saanut aikaan sen, että olo on aivan kuin oltaisiin kesälomalla. Vietettiin eilen ja tänään aikaa rakkaan ystäväperheen kanssa ja kun ajelimme kotiin, tuli yhtäkkiä aivan täydellinen kesäfiilis. Pari päivää kesti sisäistää se, että lämpö ja aurinko on aivan kuin kesällä. Päivät tuntuu olevan ihan sekaisin, tuntuu kuin olisi lauantai-ilta, vaikka viikonloppu on vasta edessä. Aika kiva juttu tämä helatorstai! Huomennakin vietetään kotipäivää, joten täällä jatketaan lomafiilistelyä ja nautitaan kesästä!

Pihan heräämistä kesään on kiva seurata. Nyt vietetään toista kevättä täällä ja vähän jo tietää, mitä mistäkin puskasta ilmaantuu. Ihan kohta on muuten tämän talon vuosipäivä. Kaupoista on jo yli vuosi, mutta sitä kun saatiin avaimet tänne voisi melkein juhlistaa! Annoin alkuperäisten asukkaiden istuttamille tulppaaneille vielä jatkoaikaa ja siirsin ne uuteen paikkaan kukkimaan, vaikka tuo punainen väri ei nappaakaan juuri yhtään. Narsissipenkki sen sijaan on väriensä puolesta kaunis; valkoisia ja keltaisia narsisseja sulassa sovussa.  Mökin edustaa on jo hiukan myllätty terassin pohjia varten ja ehkä se projekti etenee lisää tässä loppuviikon aikana! Oliver nauttii auringosta ja lämmöstä, eikä malta tulla sisään juuri lainkaan.

Kivaa aurinkoista iltaa ja huomista vapaapäivää sellaisesta nauttiville!

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Mukavia terassin rakennuspuuhia teille! Täällä puuhastellaan sisällä ja kokoillaan vaatekaappeja. 🙂 Nyt kyllä tekisi mieluummin hommia ulkona, mutta eiköhän niitä sielläkin vielä riitä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *