Vihreää näkyvissä

Viikko sitten maljakkoon poimimassani syreenin oksassa on ihanat, pienet, vihreät lehdet. Syreeni on siitä kiva kasvi tähän käyttöön, että silmut on jo talvella niin suuret, että niistä avautuu vihreää nopeasti. Nämä tuo todella keväisen fiiliksen sisälle hetkessä, kannattaa kokeilla! Muutenkin näin maaliskuun lähestyessä ajatukset on siirtynyt aika vahvasti jo kevääseen ja vähän pihallekin. Kovasti tekisi mieli suunnitella ulos kaikenlaista ja kyllähän joku pihasuunnitelma olisi hyvä laatia, kun tarkoituksena olisi tulevana keväänä ja kesänä laittaa tuota pihaa kuntoon ja kenties nikkaroida sinne terassiakin. Kunhan talvilomareissu on takana, täytyy alkaa miettiä suunnitelmia tarkemmin.

Kabul Bowl by Lassen

Vihreää sisustukseen

Ihanaa, miten pitkälle iltapäivään valoa jo riittää. Alkaa tuntua ihan siltä, että tässä hommassa on toivoa kun päivänvaloa piisaa jo yli viiden. Kohta ei ole enää kauaa siihen, kun iltaisinkin alkaa olla valoisaa. Harmaanakin päivänä valokuvaaminen onnistuu eikä valo lopu heti kesken. Kaukana on vielä silti ne illat, jolloin kuvia voi ottaa vielä yhdeksän jälkeen illalla!

Kevättä sisustukseen Saareke vanhaan keittiöön

Täällä on vietetty rauhallista kotisunnuntaita, siivouksella aloitellen, ja flunssaa potien. Miten kummassa tässä taas uhkaa käydä niin, että kun on lomailun aika, tulee porukka kipeäksi… Mutta oma vointi on sen verran hyvä, että urheilemaan on tänään päästävä. //Kivaa sunnuntaita teille!

ps. Miten tuohon keittiön lundiaan aina kertyykin kaikenlaista ylimääräistä tavaraa?! Taidan joku päivä tyhjentää koko hyllyn ja laittaa puolet tavaroista ovien taakse piiloon…

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *