Vierailulla Livinissä

Tällä viikolla kävin Helsingissä tutustumassa sisustusliike Liviniin. Livinin nettikauppa tuli minulle tutuksi joulun alla blogini arvonnan myötä ja päätin, että täytyyhän se tehdä visiitti ihan paikan päälle.
Kannatti käydä katsastamassa; kaunis liike täynne ihastuttavia esineitä. Iski aivan runsauden pula kaikkea tutkaillessa. Innostuin hiukan kamerankin kanssa, enkä millään malttaisi karsia kuvia vähemmäksi, joten katseltavaa riittää teillekin.
Livinin valikoima on ihanan monipuolinen; väittäisinpä, että jokaisen makuun löytyy jotain! Hyvä kauppa tällaisen uuden ja vanhan yhdistelijälle. Osa tuotteista on minun tyyliini turhan romanttista, mutta paljon löytyy mukavan simppeliä ja sopivasti vanhahtavaa.
Liikkeen valikoimissa on paljon merkkejä, joita ei muualta Suomesta löydy. Sen huomasi kaupassakin, suurin osa tuotteista on ihan uusia tuttavuuksia minullekin, sisustuskauppojen koluajalle. Erityisen paljon valikoimissa on valokuvakehyksiä, alumiinisia tarjoiluastioita ja kynttilänjalkoja.
Tutustumisen arvoinen kauppa!
Livin löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 32, Helsinki ja nettikauppa täältä

  Sain kaupasta mukaani jotain suloista! Posliiniset vetimet on maalaamista odottavaa kirjahyllyä varten. Posliininuppeja olikin hyvä valikoima. Päädyin näihin mustiin, kun kaapistakin tulee tumma. Ikkunalliselle säilytyspurkille ei vielä ole paikkaa, mutta säilyttimiähän ei koskaan voi olla liikaa. Peltinen pumppupullo pääsi keittiöön tiskiainetta varten.

Kommentit
 1. 1

  Kaisa sanoo

  >On kyllä ihanan näköinen kauppa. Tuolla täytyy käydä seuraavalla helsingin reissulla. kivan näköiset nuo posliininupit.Hauskaa viikonloppua!

 2. 2

  MamaE sanoo

  >Voi paljon kiitoksia kivasta ideasta tiskiaineelle, miksen ole keksinyt tuota itse vaan piilottelen fairy-purkkia tiskikaapissa!!!! 🙂

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >KAISA Käy ihmeessä! Minäkin ihastuin erityisesti juuri noihin vetimiin. 🙂 MAMAE Oleppa hyvä! 😀 Tuo on kyllä näppärä! Aiemmin mulla on ollut lasinen purkki fairylle, mutta sitä saa koko ajan varoa. Tätä ei!!

 4. 4

  Hanna sanoo

  >kaikkea niin ihanaa, kiitos näistä tunnelmakuvista, pääsispä joskus paikan päälle, kiitos vielä kivasta arvonta palkinnosta:)

 5. 5

  Sari sanoo

  >Kivoja kuvia ja kiva pikkuputiikki. Ei ole tullut tuolla koskaan käytyä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

 6. 6

  selma sanoo

  >Onneksi emme asu ihan pääkaupunkiseudulla, niin on vähän houkutuksia! Mikä on muuten sun lemppariliike sisustuspuolella?

 7. 7

  Veera sanoo

  >Tosi kivan näköinen liike, nimenomaan monipuoliselta näyttää 🙂 Kiva lukea blogeista näitä sisustusliikevinkkejä, kun eihän niitä putiikkeja muuten osaisi mistään etsiä.

 8. 8

  Lovviisa sanoo

  >Siis tämä kaupaa on IHANA. Kävin viimme kesänä ja suosittelen lämmöllä, palvelukin niin ystävällistä 🙂

 9. 9

  Heidi sanoo

  >Kiva että jätit kommenttia, niin löysin tänne ja klikkauduin lukijaksi! ompa täällä valoisaa ja kaunista :)Mukavaa viikonloppua!!

 10. 10

  Heidi sanoo

  >Oi, näyttää ihanalta liikkeltä! Pitäisi päästä vierailemaan, kun seuraavan kerran Helsingissä pyörii. 🙂

 11. 14

  Esmeralda sanoo

  >Juu, ei mekään ihan Helsingin kupeessa onneksi asuta! 😀 Harvoin tulee lähdettyä Helsinkiin saakka shoppailemaan. 😀 Mun on tooosi vaikee nimetä yhtä lempparia sisustusliikkeistä, kun kuitenkin aika vähän ostan mitään uutena. Mut jos pitäis valita yksi jota ilman ois hankala elää, se ois ehkä ikea tai huuto.net! 😀

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >Minäkin tykkään lukea blogeista sisustuskaupoista, muutaman tosi hyvän vinkin olen saanut. 🙂 Ajattelin jatkossakin joitain esitellä!

 13. 16

  Esmeralda sanoo

  >On kyl ihana! Ja ihan samaa mieltä kanssasi, takuulla ystävällistä palvelua. 🙂

 14. 17

  Esmeralda sanoo

  >Olen blogiasi jo pidempään seurannut, mutta olen tainnut olla niin saamaton, että nyt vasta ilmoittelin itsestäni! Kiva kun tulit tänne. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *