Vielä lapsuudenkotiani

Tässä muutama kuva vielä lapsuudenkodistani, makkaria ja keittiötä. Yläkerta jäi nyt kokonaan kuvaamatta, vaikka sielläkin näyttää kivalle. Erityisesti minun vanhassa huoneessa, joka on vasta remontoitu lattiasta kattoon.

Keittiö jäi myös vähemmälle kuvaamiselle, vaikka kivoja juttuja sieltäkin löytyy. Keittiön sävyt on valkoinen, teräs, tammi, harmaa ja musta. Ihana yhdistelmä! Pitääpä muistaa joskus toiste kuvata keittiötä lisää. 🙂

Nyt onkin kaikki kuvat tästä kodista käyty läpi. Kiva esitellä välillä jonkun muunkin kotia täällä blogissa. Kahdesta muustakin kodista olisi pari kuvaa jemmassa, taidan nekin näyttää teille tässä piakkoin. Ja ehkä kyselen muiltakin sisustajaystäviltäni koteja näytille… 🙂

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On kyllä tosi kaunis lapsuudenkoti sinulla, minusta siinä on jotain samaa kuin teidän omassa kodissa 🙂 Kannatan ehdottomasti kuvia myös muiden kodeista!

  • 1.1

   sanoo

   Kyllä minäkin tunnistan samaa fiilistä omassa kodissa. Ehkä sitä tiedostamatta hakee samanlaista tunnelmaa. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Ei oo omppu kauas puusta pudonnut… on nimittäin tosi paljon samaa teidän oman kodin kanssa; mä tykkään 🙂

 3. 8

  sanoo

  Täällä myös kannatetaan muidenkin kotikuvien esille laittoa…näitä on aina mukava katsella ja kerätä ideoita ”plakkariin” tai muuten vaan ”lepuuttaa” silmää kauniita kuvia katsellessa 🙂

  Todella ihana koti kyllä vanhemmillasi, paljon hienoja yksityiskohtia ja keittössä niin kauniita astioita! Niinhän se monesti menee, että kauneuden taju lähtee kotoa…itse ainakin allekirjoitan sen.

  Virkeää Viikkoa!

  • 8.1

   sanoo

   Täytyypä siis kysellä lisääkin kauniita koteja näytille. 🙂 Saapa nähdä, liikeneekö lupaa… 😀 Ja allekirjoitan kyllä ajatuksesi kauneuden tajusta!

 4. 9

  sanoo

  On varmasti kiva, kun äitisi on noin taitava sisustaja ja voitte jakaa sisustusjuttuja yhdessä! Kun on samoja mieltymyksiä, voi ideoitakin jakaa helpommin kuin jos tyyli olisi ihan erilainen.

  • 9.1

   sanoo

   Se on kyllä hienoa! Äidin kanssa voi jutella sisustusjutuista ja jakaa ideoita ja miettiä ratkaisuja yhdessä. Vaikka tyyli ei aivan samanlainen olekaan, pohjalla on samat perusjutut joista tykätään. 🙂

 5. 10

  sanoo

  Kaunis koti, ihania kuvia jälleen 🙂 Viehättäviä katsella näin sateisena iltana 🙂

  Blogissani on alkanut Riviera Maison arvonta, tervetuloa mukaan 🙂

 6. 11

  sanoo

  EI tätä kyllä vanhempien kodiksi uskoisi, ellet olisi kertonut. Harvinaisen epävanhemmaismainen. Äitykkäsi on onnistunut luomaan upeaa kodikuutta myös muihin huoneisiin kuin olkkariin.

  • 11.1

   sanoo

   Heh! Ehkäpä ei… Mutta tämä on just mun vanhempien näköinen! Äiti on oikea velho luomaan kodikasta fiilistä!

 7. 12

  nyyti sanoo

  Mikä/mistä mahtaa olla tuo ihana kristalliriipusvalaisin? Ihana koti, kaunista!

  • 12.1

   sanoo

   muistelisin, että se on Lamp Gustavin joku valaisin, mutta minäpä kysäisen äidiltä ja ilmoittelen tarkemmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *