Versonvihreää

verson vihreää

Voiko olla ihanampaa väriä näin keväällä kuin tuollainen raikas verson vihreä sävy? Kaunis, rauhallinen ja hillitty väri! Huomasin keittiössä tänään kokkaillessani, että seinähyllylle on kerääntynyt aika ihania vihreitä sävyjä. Herneenversot kylvin sinkkipurkkiin viime viikolla ja totaalisesti unohdin tuonne hyllylle kunnes purkista alkoi vihreää pilkottaa. Kohta saa napsia ruukusta vihreitä suoraan ruokaan, jee! Mun mummokukastani kultaköynnöksestä katkesi yksi köynnös ja mukavan mummomaisesti nyt koitan saada siihen juuret! Ajattelin kylvää tuohon Letters -kulhoon vielä ohraa niin johan vihertää sisälläkin. Ulkona kyllä vihertää jo hitusen, mutta muuten on aika ankea sää ja kevätfiilikset hukassa. Taisin ehtiä jo tottua auringonpaisteeseen, sillä pari pilvistä päivää tuntuu vievän kaiken energian. Joten aurinkoa paljon lisää ja joutuin, kiitos!

herneen versot

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä vastaan että ei voi olla ihanampaa, ainakaan mun mielestä! 😀 Kevät on lempivuodenaikani ja erityisesti tykkään keväässä juuri siitä kun kaikki alkaa kasvamaan ja on juuri tuota versonvihreää. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Keväässä juuri tuo orastava vehreys on ihaninta minunkin mielestäni! Ja olen myös aina tykännyt keväästä eniten kaikista vuodenajoista. 🙂 Sellainen kiva odottava fiilis, kun kevättä kohti mennään!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *