Värikkäämpi huivihullu

peacekoruHuivihulluus ei suinkaan laantunut Tanskan matkallamme kun jokainen kauppa suorastaan pursusi mitä ihanempia kesähuiveja. Annoin itselleni luvan hankkia yhden tai kaksi, kannoin kotiin neljä! Auts! Mutta eihän näistä yhtään voinut sinnekään jättää. Yllättäen eniten käytetyksi näistä on muodostunut tuo pinkki vaiko koralli minitähtihuivi, joka on muuten niin väritöntä pukeutumistani piristänyt jo aika usein.

huivi Lisbeth Dahlilta bongattiin ihania peace -rannerenkaita ja toinen niistä päätyi huivin kaveriksi. Vähän jäi harmittamaan, ettei ostanut jokaista väriä näitä… 😉 Musta koru käy kivasti noiden minulla jo olleiden mustien rannekorujen kanssa.

pääkallohuiviUusien värien myötä myös vähän uusia kuoseja. Leopardia tai kenties jotain muuta kissaeläintä, beigessä huivissa pääkalloja sopivan sekavasti esitettynä ja keltaisessa kolmioita. Yhä olisi minun suosikkishoppailuni esittelemättä, joten vielä ainakin yksi tuliaispostaus tiedossa!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihanalta näyttää. Sun Kööpenhamina-postauksien ansioista minäkin olen täällä jo klikkaillut lentoja ja hotellivaihtoehtoja 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Nyt puhut asiaa, Lumo! Niin kauan kun ei ole kuukauden jokaiselle päivälle omaa huivia, on huivien osto aivan perusteltua. 😀 (iik… kohta alkaa varmaan olla!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *