Varhaista?

helmililja ulos

Olen totutusti aika hätähousu monien juttujen suhteen… Kevätkukat ja kesäkukat esimerkiksi ilmaantuu meille yleensä vähintään viikkoja ennen kuin moni muu alkaa edes harkita niitä. Koskaan ei kuitenkaan ole pieleen mennyt sen vuoksi, että olisin ollut liian varhaisessa vaan väitänpä, että minulle niistä on ollut iloa silloin kun sitä on eniten tarvittu! Tämän päivän ihana aurinko sai minut istuttamaan etuovelle muutaman sipulikukan, sillä ankeita haalistuneita syysistutuksia en jaksanut katsella enää hetkeäkään. Viime keväinen muraatti on vielä hyvässä iskussa, joten jätin sen sipulikukkien seuraksi. Helmililjat ehti aueta parissa päivässä sisällä, mutta niiden keskellä oleva perunanarsissi on vielä kiinni ja tuskin se näin viileillä kovin nopeasti aukeaakaan. Näiden pitäisi kestää pientä pakkasta ja jos useampaa pakkasastetta lupailee, nostan sitten sisälle yöksi.

Nyt on kiva tulla kotiin, kun ovensuussa ilahduttaa keväinen kauneus! Ja ihanaa on myös tuo ilta-aurinko, joka yltää nyt tänne etupihan puolelle ja se jos joku on varma kevään merkki. Ja paljastaa sen, että olisi aika pestä ikkunat! No, ei anneta sen häiritä vaan otetaan auringosta kaikki ilo irti!

helmililja

Tulin tänään ajoissa kotiin, jotta pääsin auringon paisteessa lenkille. Tuli kyllä ihan mahtava kevätfiilis, vaikka juoksu ei oikein kulkenutkaan… taisin viime viikolla innostua liiaksi ja pohkeet tuntui olevan lyijyä täynnä. Täytynee illalla keskittyä lihashuoltoon ja venyttelyyn, jos loppuviikosta sitten kulkisi paremmin! Ja hei, ethän unohda osallistua Kevätmessulippujen arvontaan, jos olet messuille suuntaamassa!

Kivaa keskiviikko-iltaa ja aurinkoista viikonjatkoa, ystävät!!

ps. Sain viestin opiskelijalta, joka pyytää blogien lukijoiden apua:

”Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogien seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
Kiitos jo etukäteen!”

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä tyhjensin juuri kukkalaatikot callunan ”raadoista” ja katselin kuinka surkealta tyhjät laatikot näyttikään ovensuussamme. Helmilijat olisivatkin melkoisen ihania.

  • 1.1

   sanoo

   Callunat oli kyllä varsin surkeassa jamassa vähälumisen talven jäljiltä… Nyt taitaa olla aika hyvä aika laittaa sipulikukat ulos, sillä ne säilyy tosi pitkään kun vielä on viileää. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Meillähän on täällä etelessä jo ihan täysi kevät, joten et ole yhtään liian aikaisin liikenteessä ulkokukkien kanssa. 🙂 Minäkin ajattelin laittaa parvekkeen kevätkuntoon nyt vapaiden aikana. Sipulikukkia en ole sisälle ostanutkaan koko talvena/keväänä, parveke onkin oiva paikka niille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *