Vappusafkaa

vappusafkaaMe aloitettiin tänään grillikausi ihan kunnolla. Grilliin päätyi miehen toimesta kanaa, halloumia, kesäkurpitsaa ja sitä iän ikuista makkaraa. Minä keskityin sisällä kasvispuoleen. Salaatin lisäksi keitin parsaa kastikkeineen. Tässä kevään aikana olisi uuden grillin hankinta edessä. Vanha monta vuotta palvellut kaasugrilli on huonossa halessa ja auttamatta liian pieni. Täytynee etsiä pienelle pihalle sopiva ulkomitoiltaan kohtuullinen, mutta paaaljon paistoalaa sisältävä kivannäköinen grilli… siinä voikin olla hommaa, kun nuo kaasugrillit usein on aikamoisia rumiluksia tai jättiläisiä.

IMG_6102.CR2

vappuruokaa

Muuten vappupäivään on kuulunut pihan siivoilua ja ihanassa auringonpaisteessa rentoilua. Nyt pitäisi alkaa funtsia pakkaamista viikonlopun Kööpenhaminan reissulle. Aika samanlaista keliä näytti sinne kuin tänne kotiinkin, eli aurinkoista ja aika lämmintä. Jotain kevyttä ja mukavaa ja tietysti mahdollisimman rennot kengät, jotta jaksaa tallustella pitkin kaupungin katuja. Koitan ehtiä vielä huomenna kirjoittelemaan, mutta viikonlopuksi blogi vaikenee. Reissun jälkeen luultavasti luvassa Köpis -tunnelmia. Oon niin innoissani kun pääsen reissuun ja vieläpä mitä mainioimmassa seurassa!! 😀

Hienoa, että vihdoin on toukokuu… Ihana kevätkuukausi!! //Kivaa vappuiltaa!

IMG_6088.CR2

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Näyttää tosi hyvältä! Olen itse ihan innoissani kun ollaan muuttamassa ja viimeinkin saadaan piha ja oikein kunnon grilli sinne. Joten tällaiset grillausvinkit on varsin tervetulleita. Hyvää vappua!

 2. 4

  Onni sanoo

  Ihanan herkulliselle näyttää. Täällä ei ole grillattu vielä. Hauskaa reissua!

 3. 6

  sanoo

  Nam, nam! 😉 Kesä + grilliherkut parhautta! Uusia perunoita vielä odotellessa, voi sitä makua!! 🙂

 4. 7

  Mari sanoo

  Hyvältä näyttää. Grillaus kuuluu kyllä niin kevääseen ja kesään.

  Täällä myös pähkäiltiin uutta grilliä pitkään. Omat ulkonäkö- ja kokokriteerit ja miehen grillausominaisuudet täytti Weberin q300. Se on kyllä osoittautunut ihan loistavaksi valinnaksi. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *