Vappufiilikset

puupölkky

Heipä hei vappuaattoon!
Täällä fiilistellään ensimmäisiä orvokkeja sisätiloissa, ulkona nimittäin on varsin perinteinen vappusää ja ei siellä tarkene. Ulkonakin on jo yksi orvokki-istutus, mutta ajattelin tätä yhtä ihailla palelematta! Eiliselle ihanalle iltakahvivieraalle tarjottiin mutakakkua, jonka ohje löytyy täältä.

harmaantunut puu

valkoinen orvokki

Fiksailin ulkoa löytynyttä puupölkkyä kun halusin sen tuoda sisälle olohuoneeseen. Se oli kauniisti harmaantunut ulkona, mutta kun hioin siitä epätasaisuuksia ja likoja pois, siitä tuli turhan ruskea, joten muokkasin sävyä hieman rauhallisemmaksi mustalla ja valkoisella maalilla leikkien. Tason maalasin kiiltävällä mustalla vastapainoksi puun luonnollisuudelle.

orvokki

Meillä jää tänä vuonna munkkien leipominen väliin, syy tähän paljastuu blogin facebook -sivulta. 😉 Koitetaan kuitenkin pitää joku tolkku tässä hommassa.

Me kuulema lähdetään tässä iltapäivällä ostamaan vappupalloa (huom. vain yhtä!) kunhan tyttötrio kotiutuu naamiaisistaan… //Hauskaa vappua ja aurinkoista mieltä! 

vappuna

hauskaavappua

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Täällä sataa ja paistaa vuorotellen – tällä hetkellä aurinko näyttäytyy, voi ihme! 🙂 Oikein ihanaa vappua! <3

  2. 3

    sanoo

    Tuo pölkky on ihana! Olen ajatellut itsekin tuollaisen tuunailla mökille, kunhan saan vähän omaa aikaa ja löydän mökiltä sopivan pölkyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *