Vapaapäivän iltana

Toisinaan on kiva ihan rauhassa olla kotona, laittaa paikkoja ojennukseen. Silloin tämä on paljon mukavempaa kun ei ole mitään stressiä tai pakkoa siivota koko kotia kerralla. Sitten iltasella voi nautiskella siististä kodista ja katsella kaikkea kuin uusin silmin. Ja nauttia kannattaakin, sillä kauaa tämä ilo ei meidän huushollissa kestä kolmen vauhdikkaan kanssa.

Päivän alku oli synkkä ja sateinen, mutta onneksi iltaa kohti alkoi tuntua taas keväälle. Pihahommiinkin olisi tehnyt mieli, mutta joku toinen kerta sitten. Leppoisan vapaapäivän päätteeksi taidan tarttua kirjaan ja asettautua sohvalle ihan yksikseni. Kunhan jälkipolvi nukahtaa.

Nyt pitäisi blogilistan ja bloglovinin olla kunnossa ja onnistuu blogin seuraaminen niidenkin kautta. Hetken kesti kunnes päivittyivät.

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Uusi lukija ilmoittautuu! Ihania ja inspiroivia juttuja, jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi. Ja nyt lähden selailemaan vanhoja postauksia, mitä kaikkea sieltä löytyykään 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ihanan siistiä ja puhdasta teillä, ja kaikki paikallaan. Tuota samaa olen tänään minäkin yrittänyt – siinä kuitenkaan onnistumatta – tavaraa on kait liikaa.

  Kivvaa lauantai-illan jatkoa!

  • 2.1

   sanoo

   Hetken aikaa ainakin on kaikki paikallaan. Vaikka kuinka järjestäisi kaikelle omat paikat, ei se homma kuitenkaan toimi. Täytynee jatkaa koulutusta! 😀 Tavaraa kyllä aina on ihan liikaa… Karsittavaa on!

 3. 3

  sanoo

  Vau, musta pöytä – vai onko musta!?? Mistä? Meillä on ollut jo vuosia haaveissa uusi pöytä/tuolit..tai sitten maalaisimme nykyiset..

 4. 4

  sanoo

  Niin kivan näköistä! Puhdasta, yksinkertaista ja raikasta. Meilläkin on tuo Family teksti, makuuhuoneessa. Siinä ollaan asian ytimessä. Kiva blogi sulla <3

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Johanna! Tuo Family -teksti on kyllä seinätarraksi tosi kiva. 🙂 Mukava kun löysit tiesi tänne ja jätit viestiä, niin löysin sinunkin blogiisi. En ollutkaan ennen käynyt!

 5. 6

  Uuden Kuun Emilia sanoo

  Kukakohan meillä vielä jaksaisi siivota 🙂 Näyttää siellä olevan paikat niin tiptop, että oma koti muistuttaa lähinnä yhtä suurta romuläjää 🙂

  Mukavaa sunnuntaita!

  • 6.1

   sanoo

   Mä en usko, että teidän koti on romuläjää nähnytkään. 😀 toisin kuin tämä huusholli kerran viikossa, kun siivouspäivästä on kulunut tarpeeksi monta päivää… Jotta hetken ilo on tämä tip top!

 6. 7

  Ninnu sanoo

  Hei

  Täällä myös uusi lukija, joka ihastunut blogiisi!
  Ihastuin myös seinätarratekstiin. Saako udella, mistä tuollaisen saisi ostettua/tilattua?
  Mukavaa kesän odotusta!

  -Ninnu

  • 7.1

   sanoo

   Heippa Ninnu! Kivaa, että löysit tänne ja ihastuit blogiini. 🙂
   Seinätarra on hankittu Clas Ohlssonilta alkuvuodesta, nettisivujen perusteella on yhä valikoimissa.
   http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=165014936
   Tuo oli mielestäni aika vaikea kiinnittää, varsinkin kun seinäpinta ei ole meillä tuossa kovin tasainen. Mutta aivan kelvollisen lopputuloksen saimme aikaan. 🙂
   Seinätarraksi tuo on kyllä kivan simppeli, useimmat kun ovat mielestäni turhan koukeroisia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *