Valmiita nurkkia, valoisia kulmia

koti_1

Saanko hehkuttaa vielä kerran, miten hienoa on, kun nurkat valmistuu ja listat viimeistelee huoneet? Toivottavasti annatte luvan, sillä teen sen kuitenkin! Tämän kokonaisuuden; olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön listoittaminen vaikutti niin isosti koko kodin valmistumiseen, että kai tästä saa olla näin innoissaan! Eteisen tiiliseinä kääntyy olohuoneen puolelle. Siinä se onkin eniten esillä ja näyttää kivalta nyt kun listat peittää raot lattian ja seinän sekä seinän ja katon välissä. Kaikki kodin näkymät tuntuu nyt niin ihanille, sillä viimeistelty jälki on repsottavien nurkkien jälkeen varsin kaunista katseltavaa!

Ruokailutilaan on ilmestynyt jo toinen harmaa tuoli ja luulenpa, että huomenna ilmestyy vielä kaksi lisää. Kahta puutuolia ei olla ehditty etsimään vielä, mutta luotan, että ne tulee jossain vielä vastaan. Maalataan nekin sitten harmaaksi niin kaikki tuolit pöydän ympärillä ovat sitten harmaita. Viikonlopun tupareissa hyödynnetään kuitenkin kaikenväriset tuolit, sillä istuimia tarvitaan.

koti__1koti__2

koti_2

Kalkkimaalilla vaaleanharmaaksi maalaamani soma kukkapöytä löytyi seudun fb-kirppikseltä ja loppukesästä kipaisin sen iltalenkillä hakemassa. Siihen sopisi oikeastaan joku köynnös kauniisti roikkumaan, mutta epäilen että Oliverin pitäisi roikkuvaa kasvia vastustamattomana. Saapahan tuo betoniruukussa oleva kasvi ainakin tarpeeksi valoa tuossa korkealla.

 

koti__3

Täällä on mennyt ilta leipoessa juhlia varten. Tehtiin Heikin kanssa hyvä diili tarjottavien valmistamisesta. Minä leivon ja teen ruuat, Heikki siivoaa jäljet. Eikö kuulosta ihan reilulta!? Päädyin tekemään osan tarjottavista jo alkuviikosta pakkaseen, jottei loppuviikosta tarvitse stressata itseä hengiltä. Ollaan innoissaan juhlien suunnittelusta, vaikka mitään kovin suureellista ei olekaan tarkoitus toteuttaa. Epäilen, että ruokia tulee varmuuden vuoksi hamstrattua puolelle kylälle, vaikka koitetaankin koko ajan toppuutella. Astioita pitäisi nyt olla riittävästi, kun kävin täydentämässä lasikaapin sisältä Ikeassa ja löysin samalla kivoja kertakäyttölautasia, lautasia nimittäin on turha hankkia kolmellekymmenelle hengelle. Jotain pientä juhlakoristustakin täällä on suunniteltu, mutta katsotaan nyt, mitä ehditään saada lauantaiksi aikaan!

//Iloista alkanutta viikkoa!!

 

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Valoa täällä kyllä riittää! Täytyy ottaa siitä nyt kaikki ilo irti ennen kuin kohta koittaa ne pimeät viikot, jolloin ei saa yhtään kelvollista kuva otettua, jos ei satu olemaan kotona juuri sinä ainoana viikon valoisana hetkenä! 😀
   Kiva kuulla, että tykkäät kokonaisuudesta! Kyllähän tämä pikkuhiljaa tästä muotoutuu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *