Valmiina talveen

_reima4

Talvivaatefiilistelyistä hypätään talvea odotellessa meidän muksujen talvivarustukseen. Kuten aiemmin kirjoitinkin, Reiman tämän kauden vaatteista ihastuin kovasti yksinkertaisiin, ajattomiin ja yksivärisiin takkeihin ja päädyin valitsemaan kaikille kolmelle klassiset karvareunushupulla varustetut toppatakit. Takki on herättänyt ihastusta muuallakin, sillä täysin toisistamme tietämättä me kaikki kampanjassa olevat Bellan bloggaajat olimme valinneet lapsillemme lähes samanlaiset takin, eri väreissä tosin. Me lähdettiin tutulle ja turvalliselle linjalle ja valitsimme mustaa ja harmaata.

Reima takki reimatec

Tyttöjen Menaka -takkien harmaa väri osoittautui livenä vieläkin kivemmaksi. Tytöt pukeutuvat tänä vuonna samanlaisiin toppavaatteisiin. Sisävaatteissa tytöillä käytetään jonkin verran samanlaisia vaatteita, mutta aiemmin ulkovaatteet ovat olleen molemmilla erilaisia. Tiedossa on jo, että pipotyyli näillä neideillä on kovin erilainen, joten täysiä teksiilikaksosia ei jatkossakaan nähdä. Terrie -toppahousuissa on vyötäröllä hyvin säätövaraa, vyötärön saa riittävän pieneksi meidän hoikkeliineille. Kuopus on päiväkotivuosinaan pukeutunut haalariin, mutta koki itse nyt paremmaksi valita kaksiosaisen puvun. Onhan se kuivattelujen kannalta helpompaa ja monikäyttöisempikin asu näin on.

Reima Autumn Winter 2014 2015

Esikoisen takki on musta Segin, poikamaisempi vastine tyttöjen takille. Malli on suorempi ja poika tahtoi jättää vyötärönauhan kiristämättä. Aika mainio kokonaisuus syntyy kokomustasta asusta Tellstar -housujen kanssa. Pipolla voi sitten tehdä väriä tähän asuun, silloin kun siltä tuntuu. Harmillisesti takki jää minulle hihoista lyhyeksi, sillä mieluusti olisin tätä voinut toisinaan lainailla… 😉

Reimatec Takki karvakaulus

Talvivaatteet tuntuvat näin kesäkauden jäljiltä kovin suurille, vaikka mitoitukset Reiman vaatteissa tuntuvat pitävän hyvin paikkansa. 6,5-vuotias kuopus käyttää kokoa 122cm, 3-luokkalaisen vaatteet on 134cm ja 11-vuotiaalla esikoisella on  koko 152cm. Lahkeiden pituus tuntuu nyt pitkälle, mutta talvikenkien päälle luulisin niiden asettuvan kuitenkin hyvin. Tärkeää on, ettei lahkeet ole liian pitkät, jolloin ne kuluvat maahan osuessaan. Hihoissa ei liika pituus ole niin väliksi, sillä hihansuut saa napakasti kiinni tarrakiristyksellä. Näillä toppakamppeilla uskaltaa kyllä päästää lapset vaikka uimaan lumessa, sillä aiempien Reimatec -kokemusten perusteella luotan täydellisesti vaatteiden vedenpitokykyyn. Sen lisäksi näissä miellyttää kovasti se, ettei vaatteet toppauksineen ole hirmu paksuja. Paukkupakkasia meillä päin on kuitenkin hyvin harvakseltaan ja usein talvella on niitä plussakelejäkin, joten liian topatut vaatteet olisi hankalat käytössä.

Yksityiskohdat näissä vaatteissa on kauniita ja miellyttävään tuntuun on panostettu mm. takin kauluksen pehmustuksessa. Meillä on eräskin toppatakki jäänyt lähes käyttämättä jäykän kauluksen hangatessa leuan puhki. Tässä takissa ei sitä vaaraa ole. Nahkaiset yksityiskohdat viimeistelee ilmeen.

Reima AW 2014 2015

Reima kerrasto villa-bambuKylmimpiä kelejä varten Reima varusti katraan vielä Kinsei -villabambukerrastolla. Talviulkoilua varten tämän voi pukea ihan housuja ja paitaa korvaamaan silloin kun pakkasmittari ei laske niin alas. Esikoinen aikoi hyödyntää asun myös syksyn fudistreeneissä peliasun alla. Siihen se varmasti sopiikin hyvin, ja pitää pelaajan lämpimänä.

Reima talvi 2014 2015

Vielä viime hetken vinkki talvivaatteiden hankintaan, sillä alennuskoodi Reiman verkkokauppaan on voimassa vielä tämän päivän 21.9.2014 ajan! Alennuskoodi on  bellablogit2014 ja sillä saat 10% alennuksen tilauksestasi.

Nyt onkin yksi huoli vähemmän talvea odotellessa, kun toppavaatetus on kunnossa. Talvikengät ovatkin asia erikseen, viime talven tilanteesta minulla ei ole mitään mielikuvaa. Kuopukselle luultavasti löytyy isompien vanhoja, kuten aina, mutta isompien kanssa taidetaan lähteä jo ajoissa kenkäostoksille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *