Valkoista valkoisella

valkoinen ruokailutila

Pieni katsaus meidän valkoiseen ruokailutilaan. Uuden kodin kaikki valkoiset pinnat on tuntunut enemmän kuin hyvälle, vaikka aluksi ne hiukan arveluttikin. Valkoiseksi maalattu parketti on kyllä osoittautunut juuri niin araksi lattiapinnaksi kuin kuvitella saattaa, mutta olen lohduttautunut sillä, että tuleepa siivottua paremmin ja enemmän. Kestävälle ratkaisulle lattia kyllä on vaikuttanut ja sen lisäksi, että se on tosi kaunis, on se myös miellyttävän tuntuinen jalalle. Ikkunankarmien maalaamisesta on kyselty jonkin verran, joten taidan tehdä siitä ihan oman postauksen. Yksi ikkuna on vielä maalaamatta ja pari ikkunaa vaatii pientä viimeistelyä, mutta kyllähän raikkaat ikkunankarmit kirkastaa ilmettä kummasti.

Minulla on ollut tarkoituksena kunnostaa se meidän vanha ruokapöytä, eli hioa ja maalata se uusiksi. Nyt pöytä odottaa ulkosalla pressun alla inspiraation syttymistä, jos vaikka ehtisi tarttua hiomakoneeseen. Alunperin ajattelin pöydän väriksi valkoista, mutta nyt kun ihan kaikki muu tässä tilassa on valkoista, olen alkanut harkita esimerkiksi vaaleanharmaata maalia pöytään. Se voisi olla aika kiva pari valkoisille tuoleillekin. Lisäksi se olisi siitä kiva, että valkoiset astiat erottuu kauniimmin pöydästä, kun pöytä ei ole valkoinen. Sen vuoksi olenkin ikävöinyt välillä mustaa ruokapöytää, vaikka musta ei tässä kohtaa oikein sovikaan.

kukat_2

Viikonlopun saapuminen ei enää tunnu kovin kummoiselle, kun koko perhe minua lukuunottamatta on jo lomalla. No, perjantai se on silti tulossa ja jotain pientä ekstraa voisi kehitellä sen kunniaksi. Viikonloppu tosin menee saunaosastoa viimeistellessä ja voisipa sitä pitkästä aikaa tarttua maalitelaankin, nimittäin kellarin portaikko on vielä suurimmaksi osaksi maalaamatta. //Iloista illanjatkoa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    Sanna sanoo

    Kivalta ja raikkaalta näyttää! Mitenkä olisi puunvärinen pöytä, ehkä hieman tummempi?

  2. 2

    sanoo

    Teillä on kyllä niin kaunista! Minäkin kannattaisin puunväristä pöytää,mutta tiedän mikä hiominen siinä on,joten äänestä harmaata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *