Valkoiset portaat

ja aivan vastamaalatut.
Kylläpä sujuikin työ nopeasti kun ei ollut kolmea kaveria sähläämässä seurana. Vielä odotellaan joka toisen portaan kuivumista, mutta voihan sitä jo fiilistellä!
Viime kesänä kun rakennettiin paremmat kaiteet, maalasin kaiteiden lisäksi nuo kaikki tolpat valkoiseksi. Portaiden maalaaminen on ollut siitä asti mielessä. Eihän näissä kovin paljoa ollutkaan maalaamista, kun ovat niin avonaiset. Portaiden sävy oli ennestään vaalea, joten kolme kerrosta maalia riitti hyvin.
Kiva juttu näissä portaissa on tuo alkuperäinen ensimmäinen askelma 60-luvulta. Sympaattinen! 60-luvun umpinainen portaikko on korvattu näillä avoportailla vasta 2000-luvulla.
Tykkään kyllä kovasti tästä kokovalkoisesta portaikosta, raikastui koko alakerta pykälän vielä lisää.
Tässä vielä ennen -kuva. Portaat kuultovalkoisella lakattuna.
Kommentit
 1. 1

  Nonna sanoo

  >Kylläpä raikastui ilme!Minä maalasin meidän portaikkomme pari vuotta sitten ja muutos oli kyllä tosi huomattava, koska alkuperäinen väri oli kellastunut mänty! Olen ollut tyytyväinen!

 2. 3

  Soile sanoo

  >Ihana! Kyllä valkoisuus on niin kaunista:) Pitääpä itsekin näpätä sisälle noita Tarha-alpeja, näyttävät niin kivalta noissa sinun päniköissä.

 3. 4

  Soile sanoo

  >Ihana! Kyllä valkoisuus on niin kaunista:) Pitääpä itsekin näpätä sisälle noita Tarha-alpeja, näyttävät niin kivalta noissa sinun päniköissä.

 4. 5

  Teija sanoo

  >No tulipa vallan ihanat! Valkoinen maali saa ihmeitä aikaan :)Ja kiva, kun joku hihkas tuossa myös tuon kasvin nimen 🙂 Oon sitä pohdiskellut, kun omallakin pihalla sitä runsaasti kasvaa..

 5. 7

  Päivi sanoo

  >Vitsit, ku raikastui ihanasti nämä portaat! Meillä kans edellisessä asunnossa oli samantyylinen portaikko, joka oli alkuperäiseltä väriltään tumma, lakattu mänty… Huh, sitä hiomista ja maalaamista! Mutta kyllä kannatti sekin. :)Kauniit kuvat! :)-Päivi-

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Nonna, Kyllä valkoinen raikastaa!kehrä, Kiva että tykkäät! :)Soile, Teki niin mieli piristystä, että nappasin keltaiset ilopillerit maljakkoon. 🙂 Kiitos!Kiitos Teija, minunkin mielestäni ihanat!Sarkka, Kiitos!Päivi, Tummissa portaissa varmasti onkin paljon enemmän hommaa. Minä selvisin kohtuullisella vaivalla, kun ei niin montaa kerrosta tarvinut maalata.

 7. 10

  Jenni sanoo

  >Ihanat tuli! Itsellä on kanssa tuoreessa muistissa vastaava urakka, kun siitä on vasta alle pari viikkoa aikaa. Ihmeitä tekee tuo valkoinen maali! 🙂

 8. 11

  Sara sanoo

  >Kylläpäs on NIIIN paljon paremman näköinen valkoisena kuin läpikuultavana! Hienot!

 9. 12

  kisu sanoo

  >Ihanat, näyttää valkoisena niin raikkaalta. Haaveilen myös meidän portaiden käsittelystä…Mukavaa heinäkuun jatkoa!-kisu-

 10. 13

  Rilla sanoo

  >On kauniit, tosi hienot!! Itse en tykkää meidän rapuista yhtään. (Ite vielä valinnut, raksan loppumetreillä vuosia sitten kun into oli hyytymässä) Maalausta harkitsen minäkin 🙂

 11. 15

  allidaalia sanoo

  >Sä teit sen! Valoisan näköinen kokonaisuus. Toimii! Onnittelut uusille valkoisille portaille 🙂

 12. 17

  Henna-Maria sanoo

  >Kauniit portaat! Valkoinen maali on jotenkin niin romanttista…Kiitos kuvista ja kotisi jakamisesta!

 13. 18

  Katja sanoo

  >Tosi jees! Meillä tehty sama homma, enkä päivääkään ole katunut. Työmääräkin oli yllättävän pieni oletettuun nähden 🙂

 14. 19

  Ansku sanoo

  >Ihanaa kun olet palannut lomalta! Upeat on portaat, kerrotko maalin merkin. Suunnittelen samaa mäntyportaille joissa on betonialajuoksu.

 15. 20

  Esmeralda sanoo

  >Hanna, Kyllä vain! Valkoinen maali on yksi parhaista keksinnöistä! 🙂 Kiitos.Jenni, Ai sinäkin olet vasta maalannut. Kiva!Sara, Eikö vain! Kiitos.kisu, Suosittelen kyllä! Lopputulos palkitsee. 🙂 Kiitos!Rilla, Kiitos. Voi että, harmittais, jos ois tullut kiireessä valittua huonosti. Ehkä sun tarttee alkaa maalauspuuhiin. :)Ainosofia, Kiitos!allidaalia, Niin tein!! 😀 Kiitos!selma, Kiitos! Nyt vasta erottuu, kuinka simppelit nämä onkaan, kun on yksiväriset. :)Henna-Meria, Kiitos.Katja, Muistelinkin että sinä maalasit aika vasta. Minäkin yllätyin, kuinka vähällä lopulta selvisi.Ansku, Kiitos! Käytin puolikiiltävää vesiohenteista lakkamaalia, jonka alla pohjamaali.

 16. 22

  A-L sanoo

  >Portaista tuli todella hyvät. Minäkin maalasin oh:n seinän kuultomaalista valkoiseksi, enkä ole katunut:)

 17. 24

  Sirja sanoo

  >Upealta näyttää!Blogissani olisi sinulle tunnustus, täällähttp://liljahelmi.blogspot.com/2011/07/adorable-blog.html

 18. 26

  Marja sanoo

  >Hitsit, tätä mun piti kommentoida jo aiemmin!! Tulipa niistä hienot! Ja niin raikas yleisilme! Mä olen haaveillut meidän portaitten maalauksesta jo monta vuotta mutta en vaan saa aikaiseksi. Sittemmin päätettiin että remonttireiskat saa hoitaa samalla kun tekevät keittiön.. mutta hitsit kun ei sitäkään remppaa kuulu eikä näy =/ Ties kuinka monena jouluna olen vannonut, että seuraavana jouluna mulla on VALKOISET portaat ja askelmilla lyhdyissä kynttilät palamassa…Millä maalasit? Miten esikäsittelit portaat?!

 19. 27

  Heluna sanoo

  >Ihastuin näihin portaisiin, meillä valmistuu yläkerta tässä syksymmällä ja nuo kaiteet ois just hyvät yksinkertaiset ja varmaan helppo pitää puhtaanakin… täytyypäs näyttää miehellenikin näitä =)

 20. 28

  Petriina sanoo

  >Hieno lopputulos ! Meillä olisi tämä projekti edessä ja kaipaisin vinkkejä. Mitä maalia käytit ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *