Välipäivät

Joulu on aina samanlainen, se menee ihan liian nopeasti ohi. Aina tulee jossain vaiheessa se jouluolo, viimeistään jouluateriaa laittaessa. Edes musta maa ei hillinnyt joulufiilistä, kun muisti pysytellä sisällä. Meidän joulu meni kotona rennosti pääasiassa oman perheen kesken, herkutellen juuri sopivasti.
Jouluaattona ja joulupäivänä meillä tunnelmoitiin kynttilänvalossa, tapanina meillä koitettiin nähdä jotain kynttilänvalossa. Sähköt, lämpö ja lämmin vesi oli poikki noin 16 tuntia, mutta ihan hyvin pärjättiin. Toivottavasti kaikille tulisi sähköt takaisin pian, ei varmasti ensimmäisen sähköttömän päivän jälkeen ole enää mitään herkkua! Eilen meillä enää räpsyi sähköt pitkin päivää, sai jännittää, koska katkeaa taas.
Meillä sähkökatkos oli niin lyhyt, että lasten mielestä taisi olla vaan jännä seikkailu!
Pimeän päivän illan kruunasi Tapaninpäivän grillijuhlat taloyhtiön nuotiopaikalla naapureiden kanssa. Erikoista!
Meidän sakki oli tainnut olla hirmu kilttinä lahjamäärän perusteella. Saatiin niin kivoja juttuja toisiltamme ja muilta läheisiltä. Ehkä vilautan omia lahjojani jossain vaiheessa!
Tänään olisi oikea arki edessä kun työt taas kutsuu. Aamuisin saadaan onneksi lomailla lasten kanssa, mukavan rentoa! Pikkuhiljaa ajatukset siirtyy tulevaan vuoteen, mutta kyllä mä nautin vielä näistä joulun jälkitunnelmistakin!

Leppoisia välipäiviä!
Kommentit
 1. 1

  niina sanoo

  >Aika kauanhan te olette ollut ilman sähköä.Onpas kauniita tunnelmakuvia. talolyhty heittää ihanat varjot seinään.

 2. 2

  Jane sanoo

  >Ihana tunnelma välittyi noista kuvista 🙂 Kiitos muuten monipuolisesta ja kivasta joulukalenterista! Sitä oli mukava seurata 🙂

 3. 3

  Lovviisa sanoo

  >Herkutellaan vaan rauhassa vielä joulufiiliksillä…Hei meillekin tuonne grillipaikalle tapaninpäivänpippalot 🙂

 4. 4

  Sini sanoo

  >Mukavia välipäiviä sinne! Kuvien tunnelma on ihana ♥ Ja kiitos myös joulukalenterista! Kiva, että jaksoit sitä pitää 🙂

 5. 7

  Tuire sanoo

  >Tapanin päivän grillijuhla kuullostaa tosi mukavalle. 🙂 Ihanaa välipäivien jatkoa!

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >NIINA Minäkin pidän talolyhdyistä erityisesti noiden varjojen takia. Sähkökatkoksen aikana kaikki pienetkin valoisat jutut oikein korostui. :)JANE Kiitos! Kiva että viihdyit kalenterin parissa.LOVVIISA, Oli varsin mukavat, vaikkakin pimeät pippalot!SINI Kiitos! Joulukalenteria oli mukava pitää. :)ELISABET Kyllä välipäivissä on vielä niin mukavasti tunnelmaa, uutta vuotta odotellessa. VEERA Kiitti!TUIRE Mukavaa oli, kaiken pimeyden keskellä! Kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *