Valaisinuutuus

anno hilja

Sisustussurffaillessani huomasin Annon laajentaneen valikoimiaan myös valaisimiin. Hilja -valaisinperheestä löytyy kattovalaisin, pöytävalaisin ja lattiavalaisin. Ehdottomasti suosikkini on kattovalaisin, kiva ämpäri! Musta näyttää oikein mainiolle ja oikeastaan vähän sille, että voisi tahtoa meidän keittiöön. Lattiavalisinkin on hyvännäköinen, mutta pöytävalaisin ainakin kuvissa näyttää vähän turhan töpölle. Joka tapauksessa, mainioita tällaiset uutuudet, sisustustuotteiden valikoimaa ei koskaan voi olla liikaa!!
anno valaisimet

Kuvat: Anno/Kodin1

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  jää kyllä kauas caravaggiosta… vaikka on saanut siitä jotain vaikutteita….mutta ihan kiva ja varmasti edullinen.

  • 1.1

   sanoo

   Eihän tässä kauaa tarvitse miettiä, mikä on valaisimella esikuvana ollut, mutta paikkansa näille edullisillekin valaisimille on. Ja ei sentään ole täysi kopio!

 2. 2

  sanoo

  Postasinkin juuri samasta valaisimesta tänään. Eivät iske itselleni oikein nuo ”inspiraatio” -valaisimet tai kalusteet, mutta kyllä näillekin varmasti ostajia riittää.

  • 2.1

   sanoo

   Kyllähän näille edullisemmillekin valaisimille paikkansa on, vaikka tietenkin mielellään suosisi sitä alkuperäistä. Ihan täysi kopio tuo sentään ei ole, mutta aika lähelle liippaa…

 3. 3

  Onni sanoo

  Hyvä, että kauniita valaisimia saa edullisemminkin! Kattovalaisin on minunkin suosikkini.

 4. 5

  sanoo

  Mä olen todella iloinen Annon uudesta ilmeestä. Ja hauskahan tuo valaisin uutuus on, jos ei ajattele sitä ns. ”kopiona”… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *